«Κάν’ το όπως ο Άκης»: Όλα όσα θα δούμε στην εκπομπή
Media

«Κάν’ το όπως ο Άκης»: Όλα όσα θα δούμε στην εκπομπή

Η εκπομπή «Κάν’ το όπως ο Άκης» δίνει απολαυστικό καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του Mega. Κάθε μέρα στις 16.40, ο αγαπημένος μας σεφ προτείνει λαχταριστές συνταγές, νόστιμα πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες.

Ο Άκης μαγειρεύει σε κάθε επεισόδιο μία συνταγή, προτείνοντας εύκολα και οικονομικά πιάτα με απλά υλικά, και δίνει χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή τους. Φέτος όμως, ο Άκης φιλοξενεί και έναν καλεσμένο – επαγγελματία ή σπουδαστή σεφ. Ο καλεσμένος ετοιμάζει τη δεύτερη συνταγή της εκπομπής, πάντα με τη βοήθεια και τις συμβουλές του Άκη Πετρετζίκη.

Οι συνταγές της εβδομάδας 29 Φεβρουαρίου-4 Μαρτίου:

Δευτέρα 29/2: Νοστιμότατα ρολάκια πίτσας μάς ετοιμάζει σήμερα ο Άκης, ένα σνακ για όλες τις ώρες. Ο Γιώργος Παναγιωτίδης μαγειρεύει χοιρινά παϊδάκια με μεσογειακή bbq sauce και τα συνοδεύει με πουρέ πατάτας.
Τρίτη 1/3: Χορταστική ομελέτα στον φούρνο είναι η πρώτη συνταγή του σημερινού επεισοδίου. Ο καλεσμένος, Κώστας Μαγουλάς, μαγειρεύει πεντανόστιμο φιλέτο με ντομάτα και εστραγκόν και το συνοδεύει με πουρέ από καλοκάσι.
Τετάρτη 2/3: Ο αγαπημένος μας σεφ φτιάχνει λαχταριστό κέικ με κανέλα και κάστανα. Ο Δημήτρης Κουτσαντάς μάς ετοιμάζει μία διαφορετική τάρτα με λουκάνικο, φινόκιο και καπνιστό τυρί.
Πέμπτη 3/3: Τσικνοπέμπτη και ο Άκης μαγειρεύει ζουμερές μπριζόλες μοσχαρίσιες με σάλτσα μουστάρδας, πολέντα και αρακά, μία πεντανόστιμη πρόταση για τη σημερινή ημέρα. Ο Μιχάλης Γιαννούλης μάς γλυκαίνει με λάβα σοκολάτας.
Παρασκευή 4/3: Καυτερό χοιρινό με κονφί μελιτζάνας είναι η πρώτη συνταγή της σημερινής ημέρας. Ο καλεσμένος, Γιάννης Καραπαζβάντης, ολοκληρώνει το μενού ετοιμάζοντας λαχταριστή πανακότα με λευκή σοκολάτα, φουντούκια και εξωτικά φρούτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved