Μαρία Ιωάννου: «Η Όλγα δεν είναι γυναικούλα…»
Media

Μαρία Ιωάννου: «Η Όλγα δεν είναι γυναικούλα…»

Η σειρά πηγαίνει πολύ καλά. Θεωρεί όμως η Μαρία Ιωάννου ότι το «Μπρούσκο» πρέπει να συνεχιστεί και για τέταρτη χρονιά ή όχι;

« Πολλοί ισχυρίζονται ότι κάθε κύκλος πρέπει να ολοκληρώνεται όσο είναι στο πικ του. Υπάρχουν επιχειρήματα και για τη μια περίπτωση και για την άλλη. Τα θετικά είναι ότι δουλεύει πολύς κόσμος αυτή τη δύσκολη εποχή, ότι οι τηλεθεατές αγαπούν και παρακολουθούν τη σειρά και, όπως έγινε και την τρίτη σεζόν, το ενδιαφέρον μπορεί να κρατηθεί ψηλά. Τα αρνητικά είναι το να κουραστούν οι συντελεστές και ο κόσμος να θέλει-να δει κάτι πιο φρέσκο. Αυτή η απόφαση όμως αφορά την παραγωγή και τον ΑΝΤ 1.» τόνισε στο TV Ζαππιγνκ.

- Τι φοβάσαι περισσότερο: Την αγάπη του Σήφη για την κόρη του ή την αγάπη του στη Μελίνα;

«Δεν νομίζω πως η Όλγα φοβάται κάτι από τα δύο. Μάλλον τον εκτιμά για την αγάπη του στην κόρη του αλλά και για τη σχέση του με τη Μελίνα. Η Όλγα δεν είναι γυναικούλα, να ζηλεύει και να κάνει σκηνές. Δείχνει ανωτερότητα αλλά έχει και όρια. Ακριβώς εκεί που θίγεται η αξιοπρέπεια της»

-Πιστεύεις ότι έχει ξεμπερδέψει μια και καλή με τη Μελίνα ο Σήφης;

«Πιστεύω πως ναι. Ένα πισωγύρισμα στη Μελίνα θα ήταν σαν ξαναζεσταμένο φαγητό και μάλιστα χωρίς αλατοπίπερο, μιας που δεν είχε ποτέ πάθος η σχέση τους.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved