Άννα Μπουσδούκου: «Δεν είναι αυτοσκοπός μου η τηλεόραση»
Media

Άννα Μπουσδούκου: «Δεν είναι αυτοσκοπός μου η τηλεόραση»

Πώς αισθάνεται ηΆννα Μπουσδούκου που πλέον έχει δώσει και εκείνη το δικό της στίγμα στην ενημέρωση;

«Το θεωρώ πολύ βαρύ αυτό που μου λες. Αυτό που εγώ προσπαθώ να κάνω είναι να είμαι ακλόνητη σε αυτή την προσπάθεια μου και να κρατάω ισορροπία και απόσταση δίνοντας το προβάδισμα στην είδηση. Στόχος είναι να προηγείται η είδηση, εγώ να βρίσκομαι πίσω από αυτήν και όχι να βάζω το προσωπικό μου στίγμα. Αν η ευρύτερη αυτή στάση μπορεί να αποτελέσει προσωπικό στίγμα, τότε το θεωρώ πολύ βαρύ αλλά και πάλι αυτό προσπαθώ να κάνω. Δεν μου αρέσει, ως τηλεθεατής και ως αναγνώστης, να προηγούμαι της είδηση» τόνισε στο ένθετο Τηλεόραση.

-Η ενημέρωση ήταν πάντα αυτό που ήθελες να κάνεις;

«Ήταν κάτι που ανέκαθεν με ενδιέφερε λόγω και των εξελίξεων, ακόμα και όταν ξεκίνησα που δεν είχαμε όλες αυτές τις εξελίξεις. Η επικαιρότητα και η ενημέρωση είχαν μια έντονη κινητικότητα, υπήρχε έντονη εναλλαγή, δεν υπήρχε στασιμότητα, υπήρχε .πολυμορφία, οπότε πάντα με ενδιέφερε. Πρέπει να σου πω ότι τους πρώτους μήνες που ξεκίνησα, με ενδιέφερε πολύ το πολιτιστικό ρεπορτάζ τι γίνεται στην πόλη, τι κάνει ο κόσμος, τι δράσεις γίνονται, τι πολιτιστικά δρώμενα λαμβάνουν χώρα, πώς ο πολιτισμός αλλάζει και να βγαίνει πιο πολύ προς τα έξω. Είμαι άνθρωπος της πόλης και την αγαπώ. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το κομμάτι. Δυστυχώς, όμως, ο πολιτισμός, πλην ελαχίστων και πολύ στοχευμένων και καλά εδραιωμένων παρουσιάσεων και παρεμβάσεων, δεν έχει χώρο. Αυτό είναι ένα λάθος για το οποίο σίγουρα ευθύνονται τα μέσα, ευθύνεται και ο χώρος του πολιτισμού, ο οποίος δεν αφήνει χώρο στους νέους, δεν νομίζω ότι είναι για καλό αυτό.»

-Δεν το αποκλείεις, όμως, να ασχοληθείς κάποια στιγμή και με αυτό;

«Οχι, δεν το αποκλείω. Δεν είναι αυτοσκοπός μου η τηλεόραση. Μπορεί να γίνει και εκτός τηλεόρασης. Προχωρώντας παίρνω ερεθίσματα, αλλάζω κι εγώ. Μου έχουν δοθεί πολλές δυνατότητες σε συνδυασμό με πολλή δουλειά, και είναι ένα σπάνιο φαινόμενο αφενός να δίνεται χώρος σε νέους ανθρώπους, αφετέρου να αναγνωρίζεται και η όποια προσπάθεια. Προσπαθώ κι εγώ να μην έχω παρωπίδες. Κάνοντας πρακτική προσπαθώ και την κρατάω μέχρι και σήμερα που έχω συμπληρώσει 10 χρόνια. Είμαι πάντα πολύ ανοιχτή και δεν μου αρέσει να εγκλωβίζομαι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved