Τάκης Χατζής: Μου έχουν επιτεθεί συνάδελφοι. Δεν απαντάω ποτέ
Media

Τάκης Χατζής: Μου έχουν επιτεθεί συνάδελφοι. Δεν απαντάω ποτέ

Για τα... κακώς κείμενα της δημοσιογραφικής του καριέρας μιλάει ο Τάκης Χατζής.

Μια εκπομπή όπως το «Ακραίως» που φιλοξενεί πολιτικούς βοηθάει τον κόσμο να καταλάβει τι συμβαίνει;

Πιστεύω πως όταν ο κόσμος έχει τη δυνατότητα να ακούσει ξεκάθαρα τη θέση ενός πολιτικού, μιλώντας πάντα για ξεκάθαρες απαντήσεις και όχι για πολιτικά παιχνίδια, τότε μπορεί να καταλάβει. Οι τηλεθεατές αντιλαμβάνονται πλήρως τι είναι αυτό που στην ουσία θέλει να υποστηρίξει ένας πολιτικός. Με την βοήθεια των social media ακούγονται πολλές και διαφορετικές απόψεις. Το κοινό δεν μπορεί να το κοροϊδέψει κανένας.

Άρα τα ΜΜΕ δεν κατευθύνουν;

Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ μεγάλο ψέμα, που διατυπώνεται συχνά πυκνά. Δεν μπορεί κανένα Mέσο να διαμορφώσει την άποψη της κοινής γνώμης. Όταν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων είναι ειλικρινείς και κανονικές -σαν αυτές που επιθυμεί να ρωτήσει και ο απλός μέσος πολίτης που σε βλέπει εκείνη την ώρα- ο κόσμος σίγουρα βγάζει τα συμπεράσματά του, δεν μπορεί να τον κατευθύνει κανείς. Οι τηλεθεατές δεν κατευθύνονται από κανένα Mέσο ενημέρωσης.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη συνέντευξη που έχετε κάνει;

Η πιο δύσκολη συνέντευξη που έχω κάνει στην τηλεόραση ήταν με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η κ. Κωνσταντοπούλου είναι ένας άνθρωπος, που δεν μασάει τα λόγια του. Θέλει να πει αυτό που θέλει και δεν συζητάει για άλλο πεδίο. Είναι μία πολιτικός που σε δυσκολεύει πολύ στη συνέντευξη.

Έχετε δεχτεί επιθέσεις από συναδέλφους;

Μου έχουν επιτεθεί. Δεν απαντάω ποτέ. Δείχνω σεβασμό και ψυχραιμία. Η κοινωνία θα κρίνει. Εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved