«JoinUs»: Όλα όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο
Media

«JoinUs»: Όλα όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Το JoinUs και αυτό το Σαββατοκύριακο έρχεται με πολλά θέματα και εκπλήξεις. 

Το Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου η Νάνσυ Ζαμπέτογλου υποδέχεται στον καναπέ της δύο υπέροχες γυναίκες. Η Φωτεινή Αθερίδου μιλάει για την σχέση της με τον πατέρα της, Θοδωρή Αθερίδη. Εξηγεί τον λόγο για τον οποίο έγινε ηθοποιός αλλά και γιατί έλεγε ότι ο πατέρας της είναι υδραυλικός, όταν πήγαινε σχολείο.

Η Νεφέλη Ορφανού μιλάει για τα παιδικά της χρόνια στο γαλλικό παρθεναγωγείο, εξηγεί γιατί θεωρεί τον εαυτό της «μέτρια» ηθοποιό αλλά και πώς αντιμετώπισε τις απώλειες της ζωής της.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος είναι ο καλεσμένος του Θανάση Αναγνωστόπουλου. Ο δημοσιογράφος -ακτιβιστής μιλάει για το σύμφωνο συμβίωσης και εξηγεί γιατί αποφάσισε να κάνει outing την σεξουαλική του ταυτότητα αλλά και πώς τον αντιμετώπισαν οι γύρω του.

Η fashion editor, Τόνια Παπαμιχαλοπούλου δείχνει πώς μπορούμε να φτιάξουμε το τέλειο στιλ με statement κολιέ και βραχιόλια. Η Άννα Πρέλεβιτς ξέρει τους τρόπους για να είμαστε στιλάτες όλη μέρα και μας τους αποκαλύπτει. Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει σουβλάκι από ψάρι με σαλάτα πλιγούρι. H Nίκη Κάρτσωνα έχει όλα τα μυστικά για γερά και όμορφα νύχια, ενώ ο κηπουρός, Σωτήρης Βρεττός, δείχνει πώς να βοηθήσουμε τα φυτά μας μέσα στο κρύο του χειμώνα. Πηγαίνουμε σινεμά σε δύο ταινίες. «Το Λονδίνο έπεσε» και το «Βικτώρια». Γυμναζόμαστε με bosu, το νέο fitness trend.

Η Γιάννα και ο Παύλος είναι YOLO και κλείνονται σε ένα δωμάτιο απόδρασης και προσπαθούν να αποδράσουν, λύνοντας γρίφους. Και στο τέλος, κάνουμε βόλτα στον ήλιο με τον Σωτήρη Καλυβάτση.

Την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου , στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Μαρίνα Ασλάνογλου. Η ταλαντούχα ηθοποιός εξηγεί γιατί επιλέγει δραματικούς ρόλους, γιατί έχει να κάνει τηλεόραση 8 χρόνια και δηλώνει πως για πρώτη φορά στην ζωή της έχει βρει τον πραγματικό έρωτα.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κουβεντιάζει με τον Κώστα Μαρτάκη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία της παρουσίασης καθημερινής εκπομπής, εξηγεί για ποιο λόγο δεν έχει ανασφάλειες και γιατί δεν τον ενοχλεί ό,τι και να γράφουν γι’ αυτόν.

Συναντάμε την Χαρούλα Αλεξίου και πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες στην πρεμιέρα της. Η Εμμανουέλα Κόκκαλη φτιάχνει σάντουιτς με σνίτσελ κοτόπουλο. Μαθαίνουμε να πάντα για την στοματική υγιεινή μας, γυμναζόμαστε με power cycling concept και μαθαίνουμε να χορεύουμε σάλσα. Η Αννούσα Μελά λύνει τις απορίες των τηλεθεατριών έτσι ώστε να αποκτήσουν το τέλειο στιλ. Για το τέλος, πήγαμε επίσκεψη στο σπίτι της Κατερίνας Τζάβαλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved