Joy: Τι ετοίμασε η Ράνια Θρασκιά για το κοινό της;
Media

Joy: Τι ετοίμασε η Ράνια Θρασκιά για το κοινό της;

Τι ετοίμασε η Ράνια Θρασκιά για το κοινό της για αυτό το Σαββατοκύριακο;

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 16:00, έρχονται στο «JOY» με τη Ράνια Θρασκιά ο Γιάννης Βούρος μαζί με τη Χρύσα Παππά και μιλούν για τη δυσκολία της θεατρικής παράστασης «Τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού». Μας αποκαλύπτουν πόσο δύσκολη αλλά ωραία είναι η γλώσσα της νοηματικής και ότι η αγάπη δεν κάνει διακρίσεις.

Η Άννα Ανδριανού μας μιλάει για την παράστασή της, «Συγγνώμη» που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα του 2005 στη Βαρκελώνη όταν 5 ανήλικοι έκαψαν και σκότωσαν μία άστεγη γυναίκα «για πλάκα».

Στο πλατό του «JOY» έρχεται ο διατροφολόγος Γιώργος Μουλίνος και μας ενημερώνει για τις τροφές που μας βοηθούν να μείνουμε για πάντα νέες, ενώ στο «JOY Junior» αποκαλύπτουμε πόσο κακό ή καλό κάνουν τα χάδια και οι αγκαλιές στα παιδιά μας.

Η Τζένη Θεωνά μας ξεναγεί στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης «Δεσποινίς Τζούλια» και συνομιλεί με τους πρωταγωνιστές.

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 16:00, η Ράνια Θρασκιά γνωρίζει τη Ραχήλ Μακρή, η οποία μοιράζεται μαζί μας τις αναμνήσεις της από την επίσκεψή της στην Αθήνα το 1998, τις δουλειές που αναγκάστηκε να κάνει, μας αποκαλύπτει τη σχέση που έχει με τον άνδρα της, με τους δύο γιούς της και μας μιλάει για τη φιλία της με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά και για τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη.

Ο Σάββας Πούμπουρας μας δείχνει πως σιδερώνει τα ρούχα του, ενώ ο Γιώργος Μουλίνος μας προτείνει ιδανικά βραδινά γεύματα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved