Μαριέλλα Σαββίδου: «Η Στάλω είναι ένας φανταστικός ρόλος»
Media

Μαριέλλα Σαββίδου: «Η Στάλω είναι ένας φανταστικός ρόλος»

Η Μαριέλλα Σαββίδου εξομολογήθηκε πώς νιώθει με τον ρόλο της Στάλως στην σειρά «Εθνική Ελλάδος».

Δεν ήταν λίγο δίκοπο μαχαίρι, επειδή είσαι κυπριακής καταγωγής, το να υποδυθείς τη Στάλω στην «Εθνική Ελλάδος»;

Τιμή μου και καμάρι μου που κάνω τη Στάλω! Είναι ένας φανταστικός ρόλος, ένα μεγάλο δώρο από τον Γιώργο Καπουτζίδη. Μόνο μία Κύπρια θα μπορούσε να την υποδυθεί, λόγω των κυπριακών που είναι πολύ δύσκολο να τα μιλήσει κάποιος από την Ελλάδα. Ο Γιώργος αγαπά πολύ την Κύπρο και ήθελε το ένα τέταρτο της Εθνικής του να είναι κυπριακό. Άλλωστε, έχουμε και κάποια κοινά με τη Στάλω στον χαρακτήρα. Έχω κι εγώ την παιδική ανεμελιά και τον αυθορμητισμό της.

Πάντα ήσουν τόσο ανοιχτόκαρδη με τους ανθρώπους;

Πιστεύω πως ναι! Άλλωστε, γιατί όχι; Είμαι της άποψης πως «όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί» μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Είμαι κοινωνική και δίνω σε όλους ευκαιρία.

Αλήθεια, ξεκίνησαν ξανά τα γυρίσματα για τα επόμενα επεισόδια του σίριαλ;

Όχι ακόμα! Είμαστε σε αναμονή. Το καλοκαίρι, όταν θα ξεκινούσαμε τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου, ήρθαν τα capital controls στην Ελλάδα και όπως πάγωσαν όλα τα υπόλοιπα σταματήσαμε κι εμείς. Είχαμε αρχικά προγραμματίσει να τελειώναμε μέχρι τον Σεπτέμβριο και έτσι τα κορίτσια κι εγώ, είχαμε κλείσει για τον χειμώνα σε θεατρικές παραστάσεις. Τώρα, θα περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι θεατρικές μας υποχρεώσεις και ευελπιστούμε να ξεκινήσουμε πάλι μετά το Πάσχα. Είμαστε σε μια θετική αναμονή. Πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά και το φθινόπωρο να βγει ξανά η σειρά κανονικά.

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved