Άλκηστις Μαραγκουδάκη: «Πρώην σύντροφός μου προσπάθησε να με σκοτώσει»
Media

Άλκηστις Μαραγκουδάκη: «Πρώην σύντροφός μου προσπάθησε να με σκοτώσει»

Ως προς την προσωπική ζωή της Άλκηστις Μαραγκουδάκη ορισμένες σχέσεις της έφτασαν κοντά στον γάμο. Γιατί δεν παντρεύτηκε μέχρι τώρα;

«Διότι ήμουν πολύ καλομαθημένη - κακομαθημένη από την οικογένεια μου. Ήμουν οικονομικά ανεξάρτητη και δεν μπορούσα να μπω στα καλούπια της ζήλιας και της ανταγωνιστικότητας που συνόδευαν τις σχέσεις μου. Η αλήθεια είναι ότι με έλκυαν οι άντρες που με ταλαιπωρούσαν, μέχρι που κάποια στιγμή έλεγα «φτάνει» κι έφευγα» τόνισε στο ΟΚ.

-Έχεις πει «ναι» σε πρόταση γάμου, για να χωρίσεις λίγο μετά;

«Πολλές φορές. Μία στα 24 μου, μία στα 35 μου και μία στα 40 μου. Ξέρεις τι γίνεται με εμένα; Συνήθως έχω τεράστια υπομονή και μπορεί όταν με ενοχλούν κάποια πράγματα να το πω μία, να το πω δύο. Κάποια στιγμή τα μαζεύω μέσα μου και όταν 6ω ότι δεν άλλάζει η κατάσταση, φεύγω. Έχει τύχει σύντροφος μου να μπει μέσα στο σπίτι να πατήσει τον διακόπτη για να ανάψει το φως και να ακούει απλά την ηχώ της φωνής του μέσα στο σκοτάδι, γιατί φεύγοντας είχα πάρει μαζί μου τα φωτιστικά.»

-Έχει τύχει να ετοιμάζεις το νυφικό σου, για έναν γάμο που δεν έγινε ποτέ;

«Ναι, βέβαια. Το 2006, αν θυμάμαι καλά, έραβα το νυφικό μου στον Ασλάνη, και μάλιστα ήταν παλ ροζ με λουλούδια. Μέχρι που κάποια μέρα τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα: «Αφήστε το, γιατί τελικά δεν θα παντρευτώ». Αυτό όμως που μου είχε έρθει πιο βαρύ και από το νυφικό ήταν όταν στα 24 μου αρραβωνιάστηκα και φόρεσα βέρα. Αυτό το δαχτυλίδι σαν χαλκά το αισθανόμουν στο χέρι μου. Αλλη μια φορά, πάλι, πήρα το μονόπετρο που μου είχε δώσει ο αγαπημένος μου, το σκέφτηκα για δύο μήνες και του το επέστρεψα μαζί με ένα γράμμα που του έγραφα ότι δεν ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί του.»

-Έχεις μετανιώσει για κάτι από αυτά;

«Όχι. Έχω μετανιώσει που δεν έχω ανταποκριθεί στο φλερτ κάποιων καλών παιδιών, γιατί πάντα μου άρεσαν τα κακά παιδιά.»

-Γιατί οι γυναίκες έλκονται από τα κακά παιδιά;

«Γιατί ό,τι μας ταλαιπωρεί μας πωρώνει και μας ενδιαφέρει.»

-Έχεις ζήσει άσχημες σκηνές ζηλοτυπίας;

«Ναι, βέβαια. Μου έχει τύχει μία περίοδο που είχα ένα μικρό αυτοκίνητο, να πέσει με φόρα πάνω μου ο σύντροφος μου με το δικό του μεγάλο αμάξι και να μου το διαλύσει. Επειδή του είχα πει ότι δεν ήθελα άλλο να είμαι μαζί του, ήθελε να με σκοτώσει»

-Σου λείπει μια σχέση;

«Όχι. Χαίρομαι που δεν είμαι ερωτευμένη, γιατί προλαβαίνω να κάνω όλα τα υπόλοιπα. Απολαμβάνω την ελευθερία μου σε όλο της το μεγαλείο και μου αρέσει που δεν χρειάζεται ούτε να δίνω, αλλά ούτε να παίρνω λογαριασμό.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved