Ετοιμάζεται… η σειρά και «Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»
Media

Ετοιμάζεται… η σειρά και «Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»

Ήδη από τις αρχές της φετινής σεζόν συζητιέται η ιδέα προκειμένου να επιστρέψει η αγαπημένη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» 15 χρόνια μετά στο κανάλι του Αμαρουσίου. 

Όλοι, τόσο ο σεναριογράφος της σειράς Λευτέρης Καπώνης όσο και οι άνθρωποι του καναλιού, είδαν το θέμα πολύ ζεστά και έτσι ξεκίνησε η συζήτηση για να δούνε πώς μπορεί αυτή η ιδέα να πάρει σάρκα και οστά. Οι συζητήσεις με τον σεναριογράφο ευοδώθηκαν και τα πρώτα σενάρια για το σίκουελ της σειράς βρίσκονται στα χέρια των ανθρώπων του καναλιού που τα επεξεργάζονται. Παράλληλα ξεκίνησαν επαφές και με τους παλιούς πρωταγωνιστές της σειράς, ώστε να συγκεντρωθεί όλο το γνώριμο καστ που τόσο αγάπησε το ελληνικό κοινό. Οι διαπραγματεύσεις αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε πολύ θετική τροχιά και όλοι ευελπιστούν ότι θα υπάρξει θετική κατάληξη.

Τα πρόσωπα και οι ήρωες που αγαπήσαμε είναι επιδίωξη των ανθρώπων του ΑΝΤ1 να ανανεώσουν το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν κάποιοι να βρίσκονται πολύ κοντά στο να έρθουν στην τελική συμφωνία και να μπαίνουν σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας. Συζητήσεις, εκτός από τους βασικούς πρωταγωνιστές, εκκρεμεί να γίνουν και με την Κάρμεν Ρουγγέρη καθώς και τη Μαρία Παπαλάμπρου, που είχαν παίξει στο παρελθόν τον δικό τους ρόλο στην καθημερινότητα των Παντρεμένων. Ο Λευτέρης Καπώνης γράφει ήδη τους νέους ρόλους έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι ιστορίες 15 χρόνια μετά. Φυσικά το ήδη γνωστό καστ θα εμπλουτιστεί και με νέα πρόσωπα, που θα μπλέξουν σε νέες περιπέτειες τους ήρωες. Πα την ιστορία αφήσαμε τους ήρωες της σειράς στον καιρό της οικονομικής ευμάρειας. Επιστρέφουν στον καιρό της οικονομικής κρίσης και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς τη βιώνουν και τι σκαρφίζεται πάλι ο «ακάλυπτος» για να την αντιμετωπίσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, παρότι έχουν μεγαλώσει και τώρα πια έχουν μεγάλα παιδιά, δεν έχουν χάσει το κέφι τους για ζωή και περιπέτειες. Παρ' όλα αυτά σύντομα θα τους ξαναθυμηθούμε μέσα από τον ΑΝΤΙ, έτσι όπως ήταν, στο ειδικό επετειακό αφιέρωμα που θα τους κάνει το κανάλι για τα 26 χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Να σημειώσουμε ότι, αν όλα πάνε καλά και συμφωνήσουν οριστικά με τους πρωταγωνιστές, τότε είναι πολύ πιθανό τα γυρίσματα της σειράς να ξεκινήσουν τέλη άνοιξης και να συνεχιστούν μέσα στο καλοκαίρι για να κάνουν πρεμιέρα με την έναρξη της νέας σεζόν.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved