Joy: Ποιοι θα είναι καλεσμένοι της Ράνιας Θρασκιά;
Media

Joy: Ποιοι θα είναι καλεσμένοι της Ράνιας Θρασκιά;

Αυτό το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 15:15, στο «JOY» η Ράνια Θρασκιά αναλαμβάνει παρέα με το Σάββα Πούμπουρα να μας φτιάξει πεντανόστιμες υγιεινές μπάρες δημητριακών!

Με ανοιξιάτικη διάθεση η Μάγδα Αγγελίδου ανανεώνει το σπίτι μας με φλούο χρώματα, ενώ η Μαντώ Γαστεράτου μας δείχνει τρόπους για να είμαστε όμορφες ακόμα και στο γυμναστήριο.

Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου μας δίνει ιδέες για το πώς μπορούμε να ντυνόμαστε τις ενδιάμεσες εποχές και ο Gus μας μαγειρεύει ψάρι αλά σπετσιώτα

Ο Γιώργος Μουλίνος μας αποκαλύπτει ποιες «αθώες τροφές» κρύβουν θερμίδες και η Τζένη Θεωνά μπαίνει στα καμαρίνια της παράστασης «Ανύπαρκτοι φίλοι» και συνομιλεί με τους πρωταγωνιστές.

Η Ράνια Θρασκιά συναντάει τη διεθνώς αναγνωρισμένη φωτογράφο Καλλιόπη και συζητάνε για τη σχέση της με το σύζυγό της, τις δίδυμες κόρες της αλλά και για το πώς έγινε η φωτογράφος των σταρ. Μας εκμυστηρεύεται ότι: «Από μικρή ένιωθα τι θα γίνω. Είχα μία βαλίτσα δίπλα στην πόρτα κι έλεγα ότι θα φύγω αμέσως μόλις τελειώσω το λύκειο. Το έκανα!»

Ένα μέλος από την θεατρική παράσταση «Οικογένεια Άνταμς», ο Κώνσταντίνος Καζάκος έρχεται στο «JOY» και μας μιλάει για τον γιο-κλώνο του, για τα αδέλφια του αλλά και για την αγάπη του στη μουσική.

Την Κυριακή 06 Μαρτίου στις 15:15, στο «JOY» η Ράνια Θρασκιά συναντάει τον Άκη Σακελλαρίου που πρωταγωνιστεί στο «Δαμάζοντας τα κύματα» και υποστηρίζει ότι το ταλέντο δεν αρκεί για να γίνει κάποιος καλός ηθοποιός, αλλά η σκληρή δουλειά. Μας ανοίγει την καρδιά του και δηλώνει ότι η αγάπη δεν χορταίνεται ποτέ!

Ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου βρίσκονται στην παρέα του «JOY» και μας μιλάνε για την κοινή τους προσωπική και επαγγελματική πορεία.

Με τη βοήθεια της Χρυσιάννας Ανδριοπούλου και της Μαντώ Γαστεράτου μαθαίνουμε τις νέες τάσεις της μόδας και ενημερωνόμαστε για την νέα συνήθεια των nailfies!

Ο Δημήτρης Μώρος μας δείχνει τις σωστές ασκήσεις για να μην πονάει η πλάτη μας, ο Gus μας μαγειρεύει κολοκυθοκεφτέδες και ο Γιώργος Μουλίνος μας εξηγεί τα πάντα για τα light προϊόντα.

Ο Γιώργης Λαμπαθάκης μας ξεναγεί στο κέντρο της Αθήνας, στο ξενοδοχείο INN ATHENS που εγκαινιάστηκε πρόσφατα στο κτήριο όπου για χρόνια ζούσε η οικογένεια Αβέρωφ.

Το «JOY» βρίσκεται στην επίσημη πρεμιέρα του Victor Victoria και με αφορμή την ημέρα της γυναίκας προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τι είναι τελικά αυτό που θέλουν οι γυναίκες.

Η αγαπημένη εκπομπή των απογευμάτων του Σαββατοκύριακου, γεμίζει με παιδικές φωνές, καθώς επισκεπτόμαστε το γυμναστήριο της ενόργανης γυμναστικής, με προπονήτρια την Μορφούλα Ντόνα.

Ανοιξιάτικο και άκρως ανανεωμένο το «JOY» αυτής της εβδομάδας έρχεται για να σας συντροφέψει και να σας χαλαρώσει!
Μη το χάσετε! Αυτό το Σαββατοκύριακο στις 15:15 στον ΑΝΤ1!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved