Ελένη Τσολάκη: «Έχω αρχίσει και βλέπω ενηµερωτικές εκποµπές, γιατί άµα έχεις τον Βερύκιο δίπλα...»
Media

Ελένη Τσολάκη: «Έχω αρχίσει και βλέπω ενηµερωτικές εκποµπές, γιατί άµα έχεις τον Βερύκιο δίπλα...»

Για την τρομερή ενέργεια που έχει κάθε πρωί στο δελτίο καιρού που παρουσιάζει στο «Happy Day» αλλά και για τις εκπομπές που παρακολουθεί στην τηλεόραση μιλάει η Ελένη Τσολάκη...

Από πού αντλείς τόση ενέργεια για το δελτίο καιρού που παρουσιάζεις µε επιτυχία;
Τις πρώτες ηµέρες ξένιζε λίγο τον κόσµο. Τώρα πια, έπειτα από δυόµισι χρόνια, νοµίζω πως δεν προκαλεί το ίδιο σοκ. Εµένα είναι κάτι που µου αρέσει, το αγαπώ πολύ. Μου φτιάχνει τη διάθεση, µε κάνει να ξυπνάω µε κέφι. Αν την ενέργεια που έχω µπορώ να τη µεταφέρω έστω και σ’ έναν άνθρωπο, αυτό είναι κέρδος για εµένα. Να µεταδίδεις ένα χαµόγελο. Το κάνω µε πολλή χαρά κάθε πρωί, γι’ αυτό και δεν υπάρχει ηµέρα που θα βαρεθώ, ακόµα και όταν δεν είµαι η ίδια καλά.
Ποια είναι η αγαπηµένη σου εκποµπή;
Να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω πολλές ώρες τηλεόραση. Μου αρέσει το «Άκου τι είπαν!», γιατί µου αρέσει πάρα πολύ ο Χρήστος Φερεντίνος ως παρουσιαστής. Επίσης βλέπω το «Αλ τσαντίρι». Μου αρέσει πολύ ο Νίκος Χατζηνικολάου τις ∆ευτέρες. Έχω αρχίσει και βλέπω ενηµερωτικές εκποµπές, γιατί άµα έχεις τον ∆ήµο Βερύκιο δίπλα σου, πρέπει να έχεις τα µάτια σου παντού, δεν µπορείς να κάνεις αλλιώς.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved