Δείτε ποιος Έλληνας πρωταγωνιστής «εισβάλλει» στο «Χωρίς Εσένα» και φέρνει τα πάνω-κάτω (φωτο)
Media

Δείτε ποιος Έλληνας πρωταγωνιστής «εισβάλλει» στο «Χωρίς Εσένα» και φέρνει τα πάνω-κάτω (φωτο)

Πολύ γνωστός Έλληνας πρωταγωνιστής θα κάνει την είσοδό του στην σειρά «Χωρίς Εσένα».

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για την σειρά. Διαβάστε ποιος θα είναι ο ρόλος του σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 Κύπρου:

Ο Κώστας Αργυρού είναι ένας καλός οικογενειάρχης, αγαπά τα δυο του παιδιά και τη γυναίκα του Ελπίδα και εργάζεται σαν μηχανικός αυτοκινήτων. Ένας άνθρωπος που ζει, όπως τόσοι άλλοι μια όμορφη απλή καθημερινότητα, μέχρι τη στιγμή που μια σκιά στους πνεύμονες της γυναίκας του, ανατρέπει τα πάντα.

Η ασθένεια της δύσκολη, διαλύει την οικογένεια του και το ηθικό του και παρόλο που κάνει προσπάθεια να μη σπάσει μπροστά στη γυναίκα του, είναι φορές που λυγίζει. Όσο περισσότερο της δίνει κουράγιο και ψεύτικες ελπίδες, τόσο περισσότερο συνειδητοποιεί την αδυναμία του να δεχτεί το αναπόφευκτο τέλος της. Η οργή του μεγαλώνει και ψάχνει τρόπο να ξεσπάσει. Η αφορμή δίνεται από ένα ταξίδι που κάνει στην Αθήνα, με το ιστορικό της γυναίκας του, που έχει ήδη χειρουργηθεί, για να πάρει μια δεύτερη γνώμη.

Εκεί τον διαβεβαιώνουν για το μάταιο κάθε παραπάνω προσπάθειας. Ο Κώστας παρανοεί και ρίχνει την ευθύνη στο γιατρό της που είναι ο Δημήτρης Αλεξόπουλος. Θεωρεί πως δεν έδρασε σωστά, πως η γυναίκα του φεύγει από δικό του λάθος. Ο χαμός της, τον οδηγεί στη μοιραία απόφαση να εκδικηθεί. Ο Κώστας αγνοεί την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη, λειτουργεί κόντρα στην προσπάθεια του Δημήτρη να παραμείνει στη ζωή και γίνεται μια ζωντανή απειλή γι αυτόν.

Ένας άνθρωπος που ο πόνος για την απώλεια της γυναίκας του και ένα αναπάντητο «γιατί», τον οδηγούν πέρα από κάθε λογική σε καταστάσεις οριακές όπου γίνεται ο ίδιος τιμωρός και μετατρέπεται από θύμα σε θύτη. Ζητάει δικαίωση για τη γυναίκα που έχασε και γίνεται μια απειλή για τον άνθρωπο που θεωρεί ότι έχει την ευθύνη, που είναι ο γιατρός της , Δημήτρης Αλεξόπουλος. Λειτουργεί αντίρροπα με την προσπάθεια του Δημήτρη να κρατηθεί στη ζωή και μέχρι το τέλος δεν ξέρουμε ποια απ τις δυο δυνάμεις θα νικήσει. Η ανάγκη του Κώστα για εκδίκηση ή η απεγνωσμένη προσπάθεια του Δημήτρη να ξεπεράσει την αρρώστια;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved