Παπαδάκου: «Κάποιοι υπουργοί συναντώνται πιο συχνά στα στούντιο παρά στους χώρους όπου θα έπρεπε να
Media

Παπαδάκου: «Κάποιοι υπουργοί συναντώνται πιο συχνά στα στούντιο παρά στους χώρους όπου θα έπρεπε να

Η εκπομπή Checkpoint στον Alpha βάζει στο μικροσκόπιο διάφορα θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Ποιες προσωπικότητες κεντρίζουν το ενδιαφέρον της Γιάννας Παπαδάκου;

«Κυρίως οι άνθρωποι που έχουν να διηγηθούν μια δυνατή ιστορία. Είτε αυτοί χάνονται στην ανωνυμία της καθημερινότητας είτε είναι εκείνοι που εκμεταλλεύτηκαν την επωνυμία τους για να δημιουργήσουν κάτι καλό! Δεν απαξιώνω τους πολιτικούς, απλώς θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς είναι περισσότερο στην υπηρεσία της tv ως τηλεπερσόνες, παρά στην υπηρεσία του ελληνικού λαού και του Κοινοβουλίου» τόνισε στον Τηλεθεατή.

-Τι προετοιμασία απαιτείται για την εκπομπή;

«Μεγάλη, ραντεβού σε απίθανες τοποθεσίες και ενημέρωση για θέματα που δεν είναι προσιτά πάντα, αποστολές στο εξωτερικό και με άγνωστο αποτέλεσμα σύγκρουση με μεγάλα συμφέροντα. Ευτυχώς, έχουμε τη στήριξη του σταθμού στην προετοιμασία των δύσκολων θεμάτων».

-Υφίστανται πολιτικοί χωρίς τηλεόραση;

«Η αλήθεια είναι ότι η υστερία σε σχέση με την πολιτική και την τηλεόραση αδικεί κάποιες φορές τους επιμελείς και χαμηλού προφίλ πολιτικούς. Υπάρχουν οι χαρισματικοί, αλλά και οι "συνήθεις" προσκεκλημένοι. Ακόμα και κάποιοι υπουργοί συναντώνται πιο συχνά στα στούντιο παρά στους χώρους όπου θα έπρεπε να είναι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved