Ο Σάκης, ο Γιώργος και ο … «χάρος» στο Βιετνάμ
Media

Ο Σάκης, ο Γιώργος και ο … «χάρος» στο Βιετνάμ

Σήμερα το βράδυ στις 22:00, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης αφήνουν πίσω την παγωμένη Αλάσκα και κατευθύνονται στο γοητευτικό Βιετνάμ, μία χώρα που υπέστη πολλά δεινά, αλλά παρόλα αυτά δεν χάνει το χαμόγελό της!

Το ταξίδι στη «Νότια χώρα των Βιέτ» ξεκινά με την ομάδα να προσγειώνεται στην Σαιγκόν. Εκεί, εξερευνούν την κουλτούρα των ντόπιων με έναν ασυνήθιστο -όπως πάντα- τρόπο, έχοντας στο πλευρό τους βιετναμέζους εθελοντές ξεναγούς που δεν ξέρουν καλά αγγλικά! Παρέα, λοιπόν, με τους Saigon Hotpot, κατευθύνονται στο Δέλτα του ποταμού Mekong, όπου επισκέπτονται μία πλωτή αγορά.

Στη συνέχεια, κατευθύνονται στις πολεμικές σήραγγες του Cu chi, με τον Σάκη και τον Γιώργο να σοκάρονται από τη βαρβαρότητα του πολέμου και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μάχονταν οι Βιετκόνγκ.

Ακολουθεί το μαγευτικό Ha Long Bay, ένα από τα 7 Θαύματα της Φύσης που σχηματίζεται από χιλιάδες μικρά νησιά και φιλοξενεί στα πλωτά χωριά του περίπου 1.600 ψαράδες. Εκεί, συμμετέχουν σε μία low budget κρουαζιέρα όπου ταξιδιώτες απ’ όλο τον κόσμο μοιράζονται τις εμπειρίες τους μαζί τους.

Στο Ανόι, στην πρωτεύουσα και δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, ο Σάκης και ο Γιώργος γνωρίζουν έναν αμερικανό βετεράνο, τον Τσακ, που παραδέχεται πως, από τύψεις, αποφάσισε να επιστρέψει στο Βιετνάμ και να επανορθώσει για το κακό που έκανε. Η ομάδα έχει την τύχη να επισκεφτεί το Friendship Village, το άσυλο που ίδρυσε ο Τσακ για άπορους βετεράνους πολέμου και παιδιά με κινητικά-διανοητικά προβλήματα, λόγω πολέμου.

Ένα συγκινητικό επεισόδιο σε μια χώρα που αποδεικνύει πως το μεγαλύτερο όπλο που υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, είναι η αγάπη!
Ο Σάκης και ο Γιώργος νοικιάζουν ένα μηχανάκι, τον «Χάρο», για να κάνουν πιο εύκολα τις... δουλειές τους, στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ, το Ανόι...
Στο τιμόνι βρίσκεται ο Γιώργος, ενώ ο Σάκης ως συνοδηγός βάζει κάποιους κανόνες.
Κανόνας 1ος: Μην τρακάρεις
Κανόνας 2ος: Μην τρακάρεις
Έτσι και τρακάρεις, την ώρα που πέφτουμε... θα σε βαρέσω!!!
Ο λόγος που δεν νοίκιασαν το καθιερωμένο τους... αυτοκίνητο είναι γιατί δεν επιτρέπεται να οδηγήσει κάποιος ξένος στο Βιετνάμ, ακόμα και με international δίπλωμα αυτοκινήτου.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved