Βγήκε είδηση! Ο «Ακάλυπτος» επιστρέφει στην τηλεόραση; Τι αποκαλύπτει ο Καφετζόπουλος!
Media

Βγήκε είδηση! Ο «Ακάλυπτος» επιστρέφει στην τηλεόραση; Τι αποκαλύπτει ο Καφετζόπουλος!

Εννοείται πως ένας από τους ρόλους που υποδύθηκε ο Αντώνης Καφετζόπουλος και λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό, ήταν αυτός του «Ακάλυπτου» τον οποίο ερμήνευε στο επιτυχημένο σίριαλ «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή».

Ο ηθοποιός παραδέχεται πως έχει ήδη στα χέρια του το πρώτο επεισόδιο, όμως δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για το τι μέλλει γενέσθαι με την επιστροφή της θρυλικής σειράς...

Πολύς θόρυβος γίνεται τελευταία για το ότι θα επιστρέψει η θρυλική σειρά «Και οι παντρεµένοι έχουν ψυχή». Είναι κάτι που το συζητάτε ή όχι;

Μας έχουν γίνει κρούσεις, αλλά δεν υπάρχει κάτι σίγουρο και επίσηµο... Έτσι που έγιναν πλέον τα τηλεοπτικά πράγµατα, δεν µπορείς να ξέρεις πώς και τι. Εµείς σε γενικές γραµµές είµαστε θετικοί, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριµένο ακόµα.

Εγώ έµαθα ότι έχετε σενάρια στα χέρια σας.

Η αλήθεια είναι ότι έχω στο inbox µου ένα πρώτο επεισόδιο, αλλά δεν το έχω διαβάσει, γιατί θέλω να δω πώς θα πάνε τα πράγµατα. ∆εν έχει νόηµα να διαβάσω κάτι που µπορεί να µη γίνει. Ας αποφασιστεί και θα το κάνω.

Πρέπει να «ακουµπάει» στο σήµερα η σειρά;

Ε, δεν µπορείς να µην ασχοληθείς µε την τόσο µεγάλη οικονοµική κρίση και απλώς να αναθερµάνεις µια σειρά. ∆εν έχει νόηµα να κρατήσεις τους ήρωες στο τότε, αλλά να τους εντάξεις στο σήµερα, όπως έχει διαµορφωθεί.

Ο «Ακάλυπτος» θα επιβιώσει στην κρίση, άραγε;

Ο Ακάλυπτος επιβιώνει παντού - ξέρει πολύ καλά τον τρόπο να ελίσσεται και κάπου θα βρει να πιαστεί και πάλι! ∆εν τον φοβάµαι.

Πληρώθηκες από τη «Μοντέρνα Οικογένεια», την τελευταία σειρά που έκανες στο Mega, ή όχι;

Πληρώθηκα! ∆εν έχω παράπονο, σε µια εποχή που το να πληρώνεσαι σε καθιστά... εξαίρεση.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved