Λάμπρος Φισφής: «Όταν κάποιος σε βλέπει στον δρόµο και σου λέει µπράβο, χαίρεσαι πολύ»
Media

Λάμπρος Φισφής: «Όταν κάποιος σε βλέπει στον δρόµο και σου λέει µπράβο, χαίρεσαι πολύ»

Για την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου, έτσι όπως τη βιώνει ο ίδιος, μιλάει ο Λάμπρος Φισφής, ο οποίος αυτόν τον καιρό παρουσιάζει με επιτυχία το τηλεπαιχνίδι «Quizdom» στον Alpha.

Η δηµοσιότητα τι ρόλο παίζει στη ζωή σας;

Σε µία κλίµακα από το ένα έως το δέκα, εγώ θα έλεγα ότι είµαι κάπου στο τρία. ∆εν είµαι σαν αυτούς που θα πουν «δεν αντέχω». Μου έχει τύχει να κάθοµαι κάπου και κάποιος να µε αναγνωρίσει. Ή να µου πουν έναν καλό λόγο στον δρόµο. ∆εν είναι ότι δεν µπορώ να βγω από το σπίτι µου να πάω στο σούπερ µάρκετ. Όταν κάποιος σε βλέπει στον δρόµο και σου λέει µπράβο, χαίρεσαι πολύ γιατί σηµαίνει ότι αναγνωρίζει τη δουλειά σου.

Οι κωµικοί συνήθως είναι εσωστρεφείς άνθρωποι. Ισχύει στην περίπτωσή σας;

Ναι... Ο κάθε κωµικός παρουσιάζει µία οπτική γωνία του εαυτού του, υπάρχουν και κωµικοί που είναι πολύ εξωστρεφείς. Εγώ είµαι πιο εσωστρεφής. Μου αρέσει να παρατηρώ τι γίνεται γύρω µου. Είτε αυτό είναι µια συζήτηση, είτε δύο άνθρωποι στο λεωφορείο ή σε µία δηµόσια υπηρεσία. Όλο αυτό αποτελεί µία διαδικασία κατά την οποία πρέπει να παρατηρήσεις το αντικείµενό σου αργά, ώστε να το βγάλεις και να το αποδώσεις µετά πάνω στη σκηνή. Αν είσαι µέρος αυτού του πράγµατος, τότε δεν το παρατηρείς, αλλά το ζεις.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved