Τζωρτζέλα Κόσιαβα: «Εγώ δεν ήμουν ποτέ τόσο σκληροπυρηνική…»
Media

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: «Εγώ δεν ήμουν ποτέ τόσο σκληροπυρηνική…»

H Τζωρτέλα Κόσιαβα κρίνει τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης; Πώς βλέπει τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά;

«Είναι μια πετυχημένη πρωινή εκπομπή, με πολύ καλή χημεία που ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει. Ο Γιώργος για να πυροδοτήσει την κουβέντα κάνει σκληρό κουτσομπολιό...» τόνισε στο You.

- Μου θυμίζει κι εσένα πολλές φορές στις ένδοξες εποχές της «Μεσημεριανής Μελέτης»...

«Όχι. Εγώ δεν ήμουν ποτέ τόσο σκληροπυρηνική. Ο Γιώργος πιστεύω πως ξέρει ποιο είναι το κόστος για ό,τι λέει, αρνητικό ή θετικό. Είναι πολύ έμπειρος και έξυπνος. Τον γνωρίζω από την εποχή που έκανε δελτίο στο STAR και έτρωγε όλες τις φρυγανιές με τη γαλοπούλα του Σταμάτη Μαλέλη. (γέλια)»

-Τι θα σου άρεσε να κάνει;

«Μια ενημερωτική εκπομπή. Από εκεί, δηλαδή, που ξεκίνησε. Όχι ότι η ψυχαγωγία δεν του πάει. Μας αρέσει δεν μας αρέσει, τον συμπαθούμε δεν τον συμπαθούμε, ο Γιώργος στο σχολιαστικό κομμάτι κάνει γκελ στον κόσμο. Κάνει το κλικ στον τηλεθεατή και με αυτά που λέει τον κρατά κολλημένο χωρίς να τον αφήνει να κάνει ζάπινγκ. Τον Γιώργο Λιάγκα δεν τον συμπαθώ τηλεοπτικά γιατί δεν μου αρέσει ο τρόπος που σχολιάζει τους άλλους. Ανεξαρτήτως αν με συμπαθεί εκείνος ή όχι.»

-Τη Φαίη πώς την βλέπεις;

«Η Φαίη είναι παρουσιάστρια πρώτης γραμμής και πρέπει κάποια στιγμή να χωρίσει τηλεοπτικά από τον Λιάγκα για να σταματήσουν να την ταυτίζουν με τον άντρα της. Θεωρώ ότι μόνη της θα κάνει ωραία πράγματα και ο κόσμος –ακόμα και αυτοί που τώρα δεν την βλέπουν λόγω του Γιώργου– θα τη δουν. Νομίζω πως έχει να δώσει πράγματα τηλεοπτικά. Αν κάνει μόνη της πρωινό θα κάνει επιτυχία και θ’ αλλάξει το προφίλ της».

-Η Φαίη μπορεί να γίνει Ελένη;

«Είναι δύο πολύ διαφορετικά πρόσωπα. Η Ελένη έχει διάρκεια 25 χρόνια και είναι λάθος να τη συγκρίνουμε με άλλες τηλεπαρουσιάστριες. Η Ελένη είναι Νο1 παρουσιάστρια στην ελληνική τηλεόραση!»

-Την επιστροφή της Ρούλας στην τηλεόραση πώς την είδες;

«Μια χαρά και χάρηκα πολύ. Σήμερα στην τηλεόραση είναι και η κουτσή Μαρία, η Ρούλα δεν θα είναι;»

-Ποια είναι η κουτσή Μαρία;

«(γέλια) Θες αλήθεια να σου πω;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved