Τι θα δούμε στο «Άκου τι είπαν! Βραδιάτικα»;
Media

Τι θα δούμε στο «Άκου τι είπαν! Βραδιάτικα»;

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στις 21:50, το «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα» αναστατώνει την prime time με μία διαφορετική και ταυτόχρονα συγκινητική αναμέτρηση.

Λίγες μέρες πριν από την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού (21 Μαρτίου), στο πλατό της εκπομπής φιλοξενούνται παιδιά του Διαπολιτισμικού Σχολείου Παλαιού Φαλήρου τα οποία είτε κατάγονται από χώρες που «δοκιμάστηκαν», όπως το Ιράκ και η Αίγυπτος, είτε η οικογένειά τους αναζήτησε μια καλύτερη τύχη στην Ελλάδα.

Τα παιδιά, λοιπόν, χωρίζονται σε δύο ομάδες, σε αγόρια («Οι Σίφουνες») και κορίτσια («Οι Αχτύπητες»). Αγωνίζονται για φιλανθρωπικό σκοπό και διδάσκουν... ήθος.

Στη μέση, ο Χρήστος Φερεντίνος δίνει το γνωστό σύνθημα-παρασύνθημα: «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις...». Ποια παιδιά θα καταφέρουν να τρυπώσουν στο μυαλό του κόσμου και να βρουν τις δημοφιλέστερες και άρα σωστές απαντήσεις και ποια δεν θα προβλέψουν τον σφυγμό της κοινής γνώμης; Ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα και θα κερδίσει το έπαθλο των €5.000 που θα διατεθεί για καλό σκοπό;

Οι κανόνες γνωστοί, οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις αναπάντεχες, οι πεντάδες με ήθος και το ραντεβού βραδιάτικα. Αδρεναλίνη και ανατροπή στην prime time του Alpha.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved