Πετρογιάννη: « Η Κατερίνα είχε το μεγαλύτερο άγχος, ήταν το προσωπικό της στοίχημα »
Media

Πετρογιάννη: « Η Κατερίνα είχε το μεγαλύτερο άγχος, ήταν το προσωπικό της στοίχημα »

Αποτελούν ένα από τα πιο… σημαντικά εργαλεία στην δουλειά της. Τα νούμερα τηλεθέασης πώς τα αντιμετωπίζει η Φωτεινή Πετρογιάννη;

«Εννοείται ότι τα κοιτάμε, άλλοι πιο πολύ, άλλοι πιο λίγο. Απλά το κα-νάλι μας έχει καθησυχάσει εξαρχής, μας έχει δώσει την εντύπωση ότι έχει αποφασίσει να επενδύσει σε αυτή την ομάδα, μια νεοσύστατη ομάδα, που δεν την ξέρει ο κόσμος. Πάντα λοιπόν μας καθησύχαζαν ότι θα το βρούμε» τόνισε στο ένθετο Τηλεόραση.

-Δεν σας έβαλαν ποτέ το μαχαίρι στο λαιμό ότι αν δεν κάνετε τα απαιτούμενα νούμερα, θα κοπείτε;

«Ποτέ δεν ειπώθηκε αυτή η κουβέντα. Ποτέ δεν έχουμε ακούσει από το κανάλι ότι θα κόψει την εκπομπή. Εμείς είχαμε την ανησυχία γιατί έχουμε δει κάποια χαμηλά νούμερα, δύσκολη ζώνη, αλλά όποτε θέσαμε το θέμα με τα νούμερα, μας καθησύχασαν ότι προχωράμε. Θέλουμε να το βρούμε και θα το βρούμε, η εκπομπή θα ανέβει, όπως και έγινε.»

-Η Κατερίνα το αντιμετώπισε ψύχραιμα; Πώς το αντιμετώπισε;

«Η Κατερίνα, όπως είναι φυσιολογικό, είχε το μεγαλύτερο άγχος από όλους μας, ήταν το προσωπικό της στοίχημα, πρώτη φορά που ηγείται ομάδας. Είχε σαφώς μεγαλύτερη ανησυχία από εμάς. Δεν μας τη μετέδωσε ποτέ σε σημείο αγχωτικό ώστε να τρελαθούμε. Σίγουρα, λόγω της τηλεοπτικής της εμπειρίας, προσπαθούσε να διορθώσει πράγματα με την καλή έννοια, να μας δώσει να καταλάβουμε κάποια άλλα ώστε να πάμε καλύτερα καθένας μόνος του και μετά όλοι μαζί. Να το βρει ο καθένας μόνος του και μετά να περάσει στην ομάδα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν το αντιμετώπισε με ψυχραιμία.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved