«Χωρίς εσένα»: Ο Γιάννης ενθουσιάζεται με τα μαθήματα που του κάνει ο Μιχάλης στην αερολέσχη
Media

«Χωρίς εσένα»: Ο Γιάννης ενθουσιάζεται με τα μαθήματα που του κάνει ο Μιχάλης στην αερολέσχη

Οι εξελίξεις στη σειρά «Χωρίς εσένα» είναι καταιγιστικές.

Η Αλεξάνδρα σοκάρεται μαθαίνοντας ποιός είναι ο πραγματικός πατέρας του Γιάννη και πιέζει για αποκαλύψεις, ενώ στην αντίθετη ακριβώς κατεύθυνση κινούνται τόσο η Μαρία, όσο και ο Μιχάλης. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη κι έτσι, ο Στάθης, που περιμένει μάταια την Αλεξάνδρα στο ραντεβού τους, έχει τώρα μια ακόμα πιο δελεαστική πρόταση. Την ίδια στιγμή, η Κάτια, μαθαίνοντας την επικινδυνότητα της πειραματικής θεραπείας που θέλει να ακολουθήσει ο γιός της, αποφασίζει να αναθεωρήσει την άποψή της για την χορηγία στο ίδρυμα. Κι ενώ ο Δημήτρης, αγνοώντας πως ο Γιάννης έχει ήδη εκπαίδευση στην αερολέσχη και μάλιστα υπό την επίβλεψη του Μιχάλη, πάει για να γράψει τον γιό του για μαθήματα, η Μαρία παροτρύνει την Εύα, να μην κάνει το λάθος να παντρευτεί τον αστρολόγο, γιατί θα το μετανιώνει μετά, μια ζωή…

Ο Γιάννης ενθουσιάζεται με τα μαθήματα που του κάνει ο Μιχάλης στην αερολέσχη, αλλά νιώθει και ενοχές απέναντι στον πατέρα του και δεν ομολογεί ούτε στον εαυτό του, πως θέλει να ακολουθήσει το επάγγελμα του πιλότου. Επιμένει πως θέλει να γίνει γιατρός για να μην πικράνει τον Δημήτρη. Ενώ η Μαρία φοβάται μήπως η Αλεξάνδρα αποκαλύψει στον Γιάννη την αλήθεια για τον βιολογικό του πατέρα, παρότι ο Μιχάλης τη διαβεβαιώνει πως θα φροντίσει να την πείσει να μην το κάνει. Η Αλεξάνδρα εκφράζει στον Στάθη, την ανησυχία που έχει για την πορεία της ζωής του Μιχάλη και τη σχέση του με την Μαρία, χωρίς να του πει πως ξέρει, πως ο Γιάννης είναι ανιψιός της. Στο μεταξύ η Μαρία μαθαίνει πως ο Μιχάλης κάνει μαθήματα στον Γιάννη και γίνεται έξαλλη μαζί του. Μαλώνουν για άλλη μια φορά. Η Μικρή Ρίμα λέει για πρώτη φορά «μαμά» την Άννα που δένεται κάθε μέρα μαζί της όλο και πιο πολύ, ενώ φοβάται πως θα εμφανιστεί από μέρα σε μέρα κάποιος δικός της και θα της την πάρει. Η Αλεξάνδρα προτείνει στον Παύλο να βγουν στην εκπομπή της με τη μικρή, για να πάρει δημοσιότητα το θέμα τους. Ο Παύλος το σκέφτεται αρχικά ενώ η Άννα είναι εντελώς αρνητική. Η Εύα που μαθαίνει πως Γιώργος και Χριστίνα αδυνατούν να χωρίσουν από μόνοι τους, ενώ το θέλουν, αποφασίσει να αναλάβει δράση και βάζει στο παιχνίδι και τον Πάνο.

Η Εύα βλέποντας την δυσκολία του Γιώργου να χωρίσει με την Χριστίνα, αποφασίζει να επέμβει και να τους διευκολύνει. Ο Δημήτρης ζητάει από τον Μιχάλη να συνεχίσει τα μαθήματα με τον Γιάννη. Ο Γιώργος καλεί την Εύα στο σπίτι του, όπου την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Η Άννα με τον Παύλο διαφωνούν για τον αν πρέπει να δεχτούν την πρόταση της Αλεξάνδρας να κάνει μία εκπομπή για την μικρή. Η Νάντια παίρνει το μέρος του Παύλου και αναγκάζει την Άννα να κρατήσει αποστάσεις από την μικρή. Το παιδί όμως εξαφανίζεται.

Ο Παύλος λέει στην Άννα ότι η αίτηση τους να κρατήσουν επίσημα την Ρίμα, έγινε δεκτή, οπότε μπορεί να μένει μαζί τους νόμιμα, μέχρι να βρεθεί κάποιος δικός της. Ενώ τη διαβεβαιώνει πως αρνήθηκε οριστικά την περίπτωση να βγουν στην εκπομπή της Αλεξάνδρας. Το πρόγραμμα της πειραματικής και ριψοκίνδυνης θεραπείας που ήθελε να μπει ο Δημήτρης, ακυρώνεται λόγω μεγάλης επικινδυνότητας, ανακουφίζοντας Κάτια και Λήδα, απελπίζοντας ωστόσο τον ίδιο, που το θεωρούσε ως την τελευταία του ελπίδα, ενώ οι κρίσεις του γίνονται όλο και πιο έντονα και με μεγαλύτερη συχνότητα. Η Χριστίνα λέει στη Νάντια πως χώρισε και πως είναι σίγουρη πια, ότι ο Γιώργος γουστάρει την Εύα. Ο Γιάννης συνεχίζει τα μαθήματα με τον Μιχάλη, αλλά επιμένει πως θέλει να δώσει ιατρική. Ο Γιώργος ζητάει στην Εύα να ακυρώσει τον fake γάμο της με τον Σέργιο και να παντρευτεί τον ίδιο, εκείνη τη στιγμή, φτάνει ο Στάθης μπροστά στην πόρτα του κοντρόλ και τους βλέπει άναυδος να φιλιούνται. Δε λέει τίποτα, ενώ αρχίζει να καταλαβαίνει τι παιζόταν τόσο καιρό και προσπαθεί αν ψαρέψει τον Γιώργο για τα προσωπικά του. Στο μεταξύ ο Μιχάλης λέει στην Μαρία, πως ο Στάθης τα βρήκε με την αδελφή του και της ζητάει να κανονίσουν να φάνε μαζί οι τέσσερίς τους. Η Μαρία που δεν αντέχει καθόλου την Αλεξάνδρα, τον κοιτάζει άφωνη.

Η Κάτια, μάταια προσπαθεί να πείσει τον Δημήτρη, να μην επιτρέψει να έρχονται τόσο κοντά ο Μιχάλης με τον Γιάννη. Ενώ η Μαρία, εκπλήσσεται όταν ο Γιάννης, της αποκαλύπτει οτι κάνει μαθήματα με τον Μιχάλη στην αερολέσχη. Ακόμα μεγαλυτερη έκπληξη θα νιώσει όμως, όταν μάθει τον λόγο για τον οποίο δεν της το είπε πρώτος ο Μιχάλης. Παράλληλα, ο Σέργιος, ενώ ετοιμάζονται για τον γάμο του με την Εύα, έχει υποψιαστεί οτι κάτι τρέχει ανάμεσα σ’ αυτήν και τον Γιώργο. Αλλά κι ο Γιώργος ανησυχεί, πως κάτι έχει καταλάβει και ο πατέρας του. Κι ενώ ο Στάθης πάει για πρώτη φορά επίσκεψη με την Αλεξάνδρα, στη Μαρία και τον Μιχάλη, ο Παυλος υπενθυμίζει στην Άννα οτι προσωρινά και μόνο φιλοξενούν την μικρή και αν βρεθούν οι γονείς της, είναι υποχρεωμένοι να τους την παραδώσουν. Εκείνη πάλι, είναι πολύ στενοχωρημένη, που κανείς δεν θυμήθηκε τα γενέθλιά της…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved