Εύα Αντωνοπούλου: «Θα ήθελα να κάνω ένα παιδί - αν με το καλό ο Θεός το δώσει»
Media

Εύα Αντωνοπούλου: «Θα ήθελα να κάνω ένα παιδί - αν με το καλό ο Θεός το δώσει»

Είναι από τα πιο όμορφα και λαμπερά πρόσωπα της τηλεόρασης. Η Εύα Αντωνοπούλου όμως θέλει να κρατάει χαμηλούς τόνους εκτός tv.

Απαντάει μεν σε προσωπικές ερωτήσεις αλλά ξέρει πώς να κρατάει την πόρτα του σπιτιού της όσο κλειστή θέλει η ίδια.

-Πώς έχεις καταφέρει τόσα χρόνια να κρατάς την προσωπική σου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας;

«Εάν δεν θέλεις να δεις την προσωπική σου ζωή στα μανταλάκια, δεν τη βλέπεις. Δεν είναι δύσκολο. Δεν θα πας σε μια εκδήλωση ή σε μέρη με φωτογράφους ή στη Μύκονο. Για παράδειγμα, όταν μαθεύτηκε ότι είμαστε μαζί με τον Παναγιώτη, με πήραν φίλοι από τον χώρο και μου ζήτησαν να κάνω φωτογράφηση. Είπα «όχι» - και εκείνοι ούτε θύμωσαν ούτε τίποτα. Από εκεί και πέρα δεν είμαι το σούπερ αναγνωρίσιμο άτομο».

- Παντρευτήκατε πριν από δυόμισι χρόνια με τον Παναγιώτη Αρκουμανέα στη Νέα Υόρκη. Γιατί επιλέξατε να είστε μόνο εσύ και εκείνος στον γάμο;

«Από τη στιγμή που εξασφαλίσαμε ότι οι γονείς μας δεν είχαν πρόβλημα, θέλαμε να κάνουμε τον γάμο μας σαν ένα μεγάλο ταξίδι. Χωρίς πρέπει, τραπέζια, υποχρεώσεις, τα οποία είναι πολύ ωραία για όποιον θέλει να το κάνει αλλά εμείς θέλαμε κάτι διαφορετικό. Περάσαμε φανταστικά, και το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους».

- Τι σε έκανε να παντρευτείς;

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος και τα χαρακτηριστικά του. Ερωτευτήκαμε πολύ, κάτι που είναι η αρχή των πάντων. Περνάμε καλά μαζί, η επικοινωνία μεταξύ μας είναι ιδανική, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον».

- Σκέφτεσαι να κάνεις παιδί;

«Θα ήθελα να κάνω ένα παιδί - αν με το καλό ο Θεός το δώσει. Αλλά χωρίς άγχος».

Πηγή: Thema People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved