Κάτι ψήνεται: Πέντε έφηβοι μπαίνουν στην κουζίνα
Media

Κάτι ψήνεται: Πέντε έφηβοι μπαίνουν στην κουζίνα

Την εβδομάδα 28 Μαρτίου με 1η Απριλίου, το «Κάτι ψήνεται» συναντάει πέντε έφηβους, τον Μάριο, την Κωνσταντίνα, τον Μάριο, τον Άρη και την Ντόρα. 

Την Δευτέρα 28 Μαρτίου, πρώτος στην κουζίνα μπαίνει ο 16χρονος Μάριος.

Ο Μάριος είναι -σύμφωνα με τα λεγόμενά του- μεγάλος μπαλαδόρος. Τώρα μένει να αποδείξει πόσο μεγάλος παίκτης είναι και στην κουζίνα της μαμάς του. Μιας και η καταγωγή του είναι από την Βραζιλία, ετοιμάζει τρία πιάτα στα οποία συνδυάζει γεύσεις από την Ελλάδα και τις ζούγκλες του Αμαζονίου.

Την Τρίτη 29 Μαρτίου, δεύτερη οικοδέσποινα αναλαμβάνει η 15χρονη Κωνσταντίνα.

Η Κωνσταντίνα, στον ελεύθερό της χρόνο, ασχολείται με τη ζωγραφική. Αν και μπαίνει στην κουζίνα της μαμάς της με λίγο άγχος, πιστεύει πως στο τέλος της βραδιάς θα καταφέρει να ικανοποιήσει τους τέσσερις καλεσμένους της.

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου, τις κουτάλες πιάνει ο 16χρονος Μάριος.

Την Τετάρτη, στην κουζίνα της μαμάς του μπαίνει ο δεύτερος Μάριος της παρέας. Ο 16χρονος μαθητής είναι αυτοδίδακτος κιθαρίστας και ακούει φανατικά heavy metal. Χωρίς καθόλου άγχος και με metal διάθεση, μαγειρεύει με στόχο να είναι ο νικητής.

Την Πέμπτη 31 Μαρτίου, το τραπέζι στρώνει ο 16χρονος Άρης.

Ο Άρης είναι ξεκάθαρος και το δηλώνει από την αρχή: το όνειρο του είναι να γίνει μεγάλος σεφ. Χαλαρός και άνετος, αντιμετωπίζει χωρίς πρόβλημα τις πολλές αναποδιές που του προκύπτουν, και πιστεύει πως οι τρεις δημιουργίες του θα καταπλήξουν τα πλήθη.

Την Παρασκευή 1η Απριλίου, το τελευταίο δείπνο της εβδομάδας σερβίρει η 16χρονη Ντόρα.

Την τελευταία μέρα της εβδομάδας, χρέη οικοδέσποινας αναλαμβάνει η Ντόρα, η οποία δηλώνει λάτρης της κλασικής μουσικής. Η 16χρονη μαθήτρια μαθαίνει βιολί, ενώ παράλληλα έχει αρχίσει να αποκτά τις πρώτες της εμπειρίες στη μαγειρική, στην κουζίνα της μαμάς της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved