Τάμτα: «Η επιτροπή μέχρι στιγμής έχει «δέσει» καλά»
Media

Τάμτα: «Η επιτροπή μέχρι στιγμής έχει «δέσει» καλά»

Για τη συμμετοχή της στο X – Factor, τη σχέση της με τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής αλλά και με τον Σάκη Ρουβά, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Τάμτα

Πώς είναι η σχέση σου με τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής;
«Αν και το ξέρω πολύ καλά το συγκεκριμένο talent show, είχα δύο άγχη πριν ξεκινήσω: πώς θα δέσει η χημεία μεταξύ μας και το δεύτερο ήταν το θέμα της χρήσης της γλώσσας. Η επιτροπή μέχρι στιγμής έχει «δέσει» καλά και δημιουργούνται εικόνες ενδιαφέρουσες για το κοινό που έχουν και πλάκα και διαφωνίες, χωρίς καβγάδες και παρεξηγήσεις. Τώρα στο θέμα της γλώσσας υπάρχουν δυσκολίες αλλά προσπαθώ και ελπίζω και το κοινό να μη με κρίνει αυστηρά»


Με ποιον από τους κριτές έχεις έρθει πιο κοντά;
«Νομίζω με όλους. Συνήθως γυρνάω περισσότερο το βλέμμα μου προς τον Θοδωρή Μαραντίνη γιατί κάθεται δίπλα μου. Πολλές φορές νιώθω πως μιλάμε με τα μάτια. Από την άλλη πλευρά έχω την Πέγκυ. Αλλά νομίζω υπάρχει καταπληκτική χημεία και με τον Γιώργο Θεοφάνους, άλλωστε είμαστε και οι δύο Αιγόκεροι (γέλια). Ακόμη νομίζω έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας να μάθουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο»


Είναι πολύ αυστηρός ο Γιώργος Θεοφάνους;
«Είναι λιγότερο αυστηρός απ' όσο τον θυμάμαι σε παλαιότερα talent shows»


Με τον Σάκη Ρουβά έχετε συνεργαστεί στην πίστα. Τώρα θα συνεργαστείτε και τηλεοπτικά...
«Ακόμη δεν έχουμε συναντηθεί τηλεοπτικά εκτός από τη συνέντευξη Τύπου. Η συνεργασία θα ξεκινήσει στα live. Με τον Σάκη είχαμε πάντα άψογη επικοινωνία καθώς έχουμε συνεργαστεί 4 φορές. Χαίρομαι που θα συναντηθούμε και τηλεοπτικά. Γενικά νιώθω πολύ οικεία στο X-Factor και χαίρομαι γι' αυτό», λέει στο tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved