Δε φαντάζεστε ποιο κανάλι (εκτός του Ant1) «κυνηγάει» το «Κάτω Παρτάλι»!
Media

Δε φαντάζεστε ποιο κανάλι (εκτός του Ant1) «κυνηγάει» το «Κάτω Παρτάλι»!

Ότι τα γυρίσματα της πολύ πετυχημένης σειράς του Mega, «Κάτω Παρτάλι» έχουν σταματήσει εδώ και καιρό είναι γνωστό.

Όπως είναι γνωστό πως τα προβλήματα είναι κυρίως οικονομικά καθώς οι συντελεστές είναι ακόμα απλήρωτοι και κάποιοι μάλιστα έχουν εκδηλώσει ανοιχτά και την πρόθεσή τους να κινηθούν δικαστικά για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.

Και όλα αυτά ενώ το Mega γενικά αντιμετωπίζει ισχυρούς κλυδωνισμούς λόγω της οικονομικής αστάθειας και των τραπεζών που πιέζουν ασφυκτικά τους μετόχους για τα δάνεια του καναλιού. Σε αυτές τις συγκυρίες ο Antenna δεν έκρυψε την επιθυμία και πρόθεσή του να διεκδικήσει την κωμική σειρά και τα νούμερά της φυσικά για λογαριασμό του κάνοντας επίσημα πρόταση στον Λευτέρη Παπαπέτρου να «μετακομίσει» τη σειρά στο κανάλι του Αμαρουσίου στο νέο κύκλο επεισοδίων της. (Ξέρετε, αυτόν που ήταν να συμμετάσχει και η Ζέτα Μακρυπούλια). Εκείνος όμως προτίμησε να πει ευγενικά όχι και να περιμένει τις εξελίξεις στο κανάλι που ήδη είχε αγοράσει τη σειρά.

Δεν ήταν όμως μόνο ο Antenna που «κυνήγησε» και ίσως εξακολουθεί να κυνηγά το «Κάτω Παρτάλι»! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gossip-tv.gr άλλο ένα κανάλι έχει μπει δυναμικά στην διεκδίκηση του νέου κύκλου –αν το σήριαλ δεν παραμείνει τελικά στο Mega και δεν τακτοποιηθούν οι όποιες οικονομικές εκκρεμότητες υπάρχουν.

Και δεν φαντάζεστε για ποιο κανάλι μιλάμε. Κυρίως γιατί αν πετύχαινε να το πάρει θα ήταν η πρώτη φορά που θα είχε στον αέρα δική του σειρά. Όπως μάθαμε ισχυρό ενδιαφέρον για το σίριαλ έδειξε το «Ε» και ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος κίνησε γη και ουρανό για να έρθει σε επικοινωνία με τον Λευτέρη Παπαπέτρου και να του κάνει πρόταση για να πάει το «Κάτω Παρτάλι» προς Epsilon TV μεριά. Ούτε εκεί, όμως τουλάχιστον μέχρι στιγμής, ο πετυχημένος δημιουργός έδωσε καταφατική απάντηση. Βλέπετε έχει αποφασίσει να περιμένει το κανάλι που έπαιξε τόσο καιρό η σειρά. Για να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved