Η εξομολόγηση της Ηλιάκη: «Συγκινήθηκα πολύ με τον Μουτσινά, δεν περίμενα πως θα…»
Media

Η εξομολόγηση της Ηλιάκη: «Συγκινήθηκα πολύ με τον Μουτσινά, δεν περίμενα πως θα…»

Η Μαρία Ηλιάκη σε συνέντευξή της αποκαλύπτει πως συγκινήθηκε τελευταία με μία πράξη του Νίκου Μουτσινάκαι δεν διστάζει να αναφερθεί στην σχέση της με τον Βαγγέλη Περρή και τι τελικά έχει συμβεί...

Υπάρχει κάποιο «προηγούμενο» μεταξύ της Μαρίας και του Βαγγέλη, που δεν γνωρίζουμε; «Καταρχήν συγκινήθηκα πολύ με τον Μουτσινά, δεν περίμενα πως θα με στήριζε τόσο πολύ. Ο Περρής έχει υπάρξει αρχισυντάκτης μου για πέντε μήνες την εποχή που είχα πρωτοξεκινήσει με την Κορομηλά στον Αlpha, στο πρωινό. Όχι, δεν συνέβη ποτέ κάτι άσχημο μεταξύ μας. Ο άνθρωπος απλά δεν με συμπαθεί, δεν του αρέσει η τηλεοπτική μου παρουσία, αλλά από την άλλη δεν θέλω και να απαντάω γιατί ανοίγει ένα αλισβερίσι, ένα σού ’πα, μού ’πες, κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ και δεν θέλω ούτε και τώρα. Ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ό,τι θέλει. Αν θέλει να γράφει για μένα, ας γράφει. Τα διαβάζω. Μέχρι εκεί όμως» είπε στο People στο Πρώτο Θέμα.

Δηλαδή δεν στενοχωριέται όταν γράφεται κάτι αρνητικό για εκείνη; «Κάποια από αυτά που έχουν γραφτεί για μένα ήταν και σωστά και την καλοπροαίρετη κριτική πάντα τη λαμβάνω υπόψη μου. Όμως, μετά από τόσα χρόνια μπορώ να ξεχωρίζω την καλοπροαίρετη κριτική από την εμμονική επίθεση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved