Μαριέλλα Σαββίδου: «Εμείς πραγματικά δίνουμε την καρδιά μας»
Media

Μαριέλλα Σαββίδου: «Εμείς πραγματικά δίνουμε την καρδιά μας»

Για την απόφασή της να πει το ναι στην πρόταση που της έγινε από το Mega να βρίσκεται καθημερινά στα πλατό της εκπομπής «Καλημερούδια» ως μέρος του team των παρουσιαστών μίλησε η Μαριέλλα Σαββίδου.


«Είμαι στην Αθήνα έναν χρόνο και δεν παρακολουθούσα πρωινές εκπομπές λόγω του προγράμματος μου. Ξυπνούσα πρωί και πήγαινα στα γυρίσματα της
Εθνικής Ελλάδος. Συζήτησα με δικούς μου ανθρώπους και σκέφτηκα ότι θα ήταν μια νέα εμπειρία για εμένα, ένας τρόπος να μάθω καινούργια πράγματα. Είμαι αυτής της λογικής, γιατί δεν μπορώ να-δω τη ζωή διαφορετικά. Αλλιώς βαλτώνεις» είπε η γλυκιά ηθοποιός σε συνέντευξή της στο TV Έθνος.



Η Μαριέλλα Σαββίδου αναφέρεται στα σχόλια και στην κριτική σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης που δέχτηκε από την πρώτη στιγμή η εκπομπή:

«Είναι κάτι το οποίο δεν το είχα βιώσει πριν. Ήμασταν πέντε ετερόκλητα άτομα που -εκτός από την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Κώστα Μαρτάκη- δεν γνωριζόμασταν μεταξύ μας και κάναμε πρώτη φορά αυτήν τη δουλειά, στην πρωινή ζώνη: Το κανάλι μας στήριξε πάρα πολύ και γνωρίζαμε ότι η εκπομπή έπρεπε να χτιστεί.



Δεν χτίζεται σε μια μέρα και χρειαζόταν χρόνος. Η αλήθεια είναι ότι δεν εστιάσαμε στα νούμερα από την αρχή και δεν ασχοληθήκαμε με οτιδήποτε αρνητικό λεγόταν. Πήγαμε συνειδητοποιημένοι να κάνουμε κάτι το οποίο χρειάζεται δουλειά και θετική διάθεση. Δεν μπήκα δηλαδή σε μια έτοιμη παρέα που απλώς προστέθηκε ένα νέο άτομο το οποίο έπρεπε να ενταχθεί»



Περίπου έξι μήνες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής και αρκετές ανακατατάξεις, η Μαριέλλα Σαββίδου μας λέει ότι ομάδα κατάφερε να βρει τις τηλεοπτικές της ισορροπίες: «Τη θετική διάθεση που είχα από πριν, όταν τα νούμερα ήταν πιο χαμηλά, έχω και τώρα. Είμαι χαρούμενη που αυτό αντικατοπτρίζεται και σε νούμερα, γιατί ο κόσμος αγάπησε την εκπομπή και εμείς πραγματικά δίνουμε την καρδιά μας. Ο χρόνος και η καλή διάθεση λειτούργησαν θετικά για εμάς».


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved