Μιχάλης Κουινέλης: «Δεν με πολυαφορούσε το θέμα τηλεόραση»
Media

Μιχάλης Κουινέλης: «Δεν με πολυαφορούσε το θέμα τηλεόραση»

Τον ρόλο του παρουσιαστή έχει αναλάβει για πρώτη φορά ο δημοφιλής Μιχάλης Κουινέλης αφού σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει στον Alpha, το «The Music Project by Jumping Fish»

-Ποιο είναι το αντικείμενο της εκπομπής που θα παρουσιάσετε;

«Θα είναι μουσική εκπομπή με αφιέρωμα σε 12 συνθέτες και σε μουσικές καταστάσεις. Θα φιλοξενεί συνθέτες ή ανθρώπους που έχουν σχέση με τη μουσική και θα γίνονται διασκευές από τις μπάντες του Jumping Fish. Ολη η συζήτησή μας θα αφορά τη μουσική».

-Θέλατε να κάνετε κάτι τηλεοπτικό ή σας κάλεσε ο Alpha;

«Εγώ δεν ήθελα να κάνω κάτι, δεν με πολυαφορούσε το θέμα τηλεόραση. Το "Voice" δεν θα ξανάκανα γιατί αν σου αρέσει κάτι το "πας", αν δε σου αρέσει δεν το "πας".
Αυτό ήταν με την ίδια φιλοσοφία, θα προβληθούν μπάντες από ταλαντούχα παιδιά. Μου ζήτησαν να το παρουσιάσω και δέχτηκα γιατί θα γίνει ένα ωραίο δέσιμο του παλιού με συνθέτες και του νέου με μπάντες μοντέρνες.
Υπάρχει και η έννοια της προσφοράς και θα ξεκολλήσουμε λίγο και από τα συνηθισμένα, κι αυτό διότι τα ακούσματα των νέων παιδιών θα είναι πολύ διαφορετικά».

-Λείπει η μουσική από την τηλεόραση;

«Η μουσική είναι πολιτισμός. Λείπει από την τηλεόραση και τώρα με αυτή την εκπομπή είναι ευκαιρία να δούμε και έναν άλλον πολιτισμό, που δεν τον βλέπουμε στην τηλεόραση. Θα δούμε νέα πρόσωπα και κάποια που ξεχάσαμε, οπότε όλο αυτό θα έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα».

Πηγή: «ΒΗΜΑ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved