Αυτοί θα είναι οι καλεσμένοι απόψε «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο»
Media

Αυτοί θα είναι οι καλεσμένοι απόψε «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι εδώ και πυροδοτεί τη late night ζώνη, κλείνοντας με τον πιο εκρηκτικό τρόπο την ημέρα μας. Μαζί του, πρόσωπα που είναι έτοιμα να «τσαλακωθούν» και να τα αποκαλύψουν όλα, στο πιο αιρετικό talk show της μικρής οθόνης.

Το βράδυ της Τετάρτης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εισβάλει στο πλατό της εκπομπής πιο αποκαλυπτική από ποτέ. Η παρουσιάστρια του Alpha παραδέχεται τα λάθη που έχει κάνει στα πρώτα βήματα της καριέρας της και δεν διστάζει να μιλήσει για την προσωπική της ζωή. Ο Πέτρος αιφνιδιάζει την Κωνσταντίνα με μια δοκιμασία - έκπληξη.

Επίσης, η Ειρήνη Χειρδάρη μιλά για τις νέες έρευνες και δίνει tips για μια καλή σεξουαλική ζωή. Καταρρίπτει μύθους πολλών χρόνων, ενώ φέρνει μαζί της έναν συνεργάτη της που μαθαίνει στον Πέτρο πώς να φλερτάρει σωστά μια γυναίκα.

Ο Βαγγέλης Περρής συναντά τον Πέτρο και θυμούνται αστείες στιγμές από την εποχή που δούλευαν μαζί. Ο δημοσιογράφος μιλάει για το πρόωρο τέλος του «Spata Live» αλλά και για τη συνεργασία του με την Ρούλα Κορομηλά. Με τον δικό του μοναδικό τρόπο σχολιάζει τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και τραγουδά Κώστα Χατζή.

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, πρωταγωνιστεί στον χώρο του ραδιοφώνου και παραμένει πρώτος στην προτίμηση των ακροατών για πάνω από 30 χρόνια. Ο Πέτρος θέλει να μάθε ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του αλλά και... αν βάφει τα μαλλιά του! Τι θα απαντήσει;

Ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής, το συγκρότημα «48 Ώρες» φτιάχνει το σάουντρακ της βραδιάς, ενώ τον δικό του ρυθμό δίνει το κοινό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved