X-Factor: Η μάχη συνεχίζεται στο αποψινό τρίτο επεισόδιο
Media

X-Factor: Η μάχη συνεχίζεται στο αποψινό τρίτο επεισόδιο

Το τρίτο επεισόδιο των Auditions του “X – Factor” σε full High Definition έρχεται απόψε το βράδυ στις 10:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Είστε έτοιμοι;
Λάβετε θέσεις, γιατί πολλοί είναι οι παίκτες που θα... συζητηθούν απόψε το βράδυ. Άλλοι για την έντονη προσωπικότητά τους, άλλη για το χιούμορ τους κι άλλη για τις φωνητικές τους ικανότητες που έκαναν κοινό και επιτροπή να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα και επευφημίες.

Μια 16χρονη κάνει τα μέλη της κριτικής επιτροπής να... ανατριχιάσουν, ένας 83χρονος τους συγκινεί, μια Σέρβα τους... διχάζει, μια Κύπρια με... μουστάκια τους αφήνει άφωνους, ενώ ένα πενταμελές συγκρότημα αγωνιά να παραμείνει στο show γιατί αλλιώς μεταναστεύει!

Η κριτική επιτροπή:Γιώργος Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρής Μαραντίνηςεπιλέγουν τους καλύτερους για να περάσουν στην επόμενη φάση. Η αίθουσα ακροάσεων γεμίζει με ταλέντα. Νέοι με όνειρα, φιλοδοξίες και φωνητικές ικανότητες προσπαθούν για το καλύτερο. Στόχος τους να γίνουν το επόμενο αστέρι της ελληνικής μουσικής σκηνής. Η Ευαγγελία Αραβανή βρίσκεται διαρκώς δίπλα στους παίκτες, τους εμψυχώνει και τους στηρίζει λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή κι ερμηνεύσουν το κομμάτι τους.

Συγκίνηση, γέλιο, ανατροπές, απίστευτες ατάκες και πολλά χειροκροτήματα κυριαρχούν στο αποψινό τρίτο επεισόδιο του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως του “The X Factor”.

Λάβετε θέσεις!
Δευτέρα στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved