Δεν θα πιστεύετε πόσοι Άγγλοι είδαν την πρεμιέρα της σειράς που παίζουν Γεωργούλης-Καραμίχος
Media

Δεν θα πιστεύετε πόσοι Άγγλοι είδαν την πρεμιέρα της σειράς που παίζουν Γεωργούλης-Καραμίχος

Ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Γιώργος Καραμίχος πρωταγωνιστούν στην σειρά «The Durrells» που προβάλλεται στο βρετανικό κανάλι ITV.

Η δραματική σειρά έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 3 Απριλίου και από το πρώτο κιόλας επεισόδιο οι Άγγλοι τηλεθεατές έδειξαν την προτίμησή τους, αφού την παρακολούθησαν 6,4 εκατομμύρια τηλεθεατές. Πρόκειται για θεαματικά νούμερα τηλεθέασης και η παραγωγή δείχνει ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που η βρετανική τηλεόραση ασχολείται με βιβλίο και όπως φαίνεται αυτό βγαίνει σε καλό.
Όσον αφορά στην σειρά «The Durrells» γυρίσματα έγιναν τόσο στη Βρετανία όσο και στην Κέρκυρα, ενώ θα ολοκληρωθεί σε έξι επεισόδια.

«Εγώ υποδύομαι τον Σπύρο Χαλιόπουλο, Κερκυραίο ταξιτζή, που ουσιαστικά τους βάζει κάτω από τις φτερούγες του. Είναι ο «Μr Fixer» σε όλες τις υποθέσεις του νησιού, ο πρώτος που ενσωματώνεται μέσα στην οικογένεια και αυτός που επεμβαίνει στα οικογενειακά τους καθώς λείπει η φιγούρα κι αυτός αποκτά ουσιαστικά έναν τέτοιο ρόλο» είπε ο Αλέξης Γεωργούλης στο tvέθνος για τον ρόλο του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved