Λευτέρης Ελευθερίου: «Η αναγνωρισιμότητα που βίωσα ήταν λίγο τρομακτική»
Media

Λευτέρης Ελευθερίου: «Η αναγνωρισιμότητα που βίωσα ήταν λίγο τρομακτική»

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί μετά τη συμμετοχή του στο «YFSF» δεν ασχολήθηκε περισσότερο με τις μιμήσεις.

«Κατάλαβα ωριμάζοντας ότι η πρώτη έκθεση που έχεις και η δημοσιότητας που αποκτάς, όπως συνέβη με το «Your Face Sounds Familiar», δεν έχει καμία σχέση με το πώς θα το διαχειριστείς μετά. Θέλει πολλή δουλειά. Χάνεις λίγο την ισορροπία σου. Η αναγνωρισιμότητα που βίωσα ήταν λίγο τρομακτική. Το τηλέφωνό μου πήρε φωτιά, είπα «τι γίνεται;».

Ολο αυτό με έβγαλε εκτός της καθημερινότητας που είχα ως τότε. Είχα ήδη ένα παιδί, περίμενα το δεύτερο, ήταν δύσκολο να μη χαθεί η μπάλα. Εγινα λίγο πιο κλειστός. Με ζητούσαν από παντού και δεν γινόταν να ανταποκριθώ σε όλα. Η κατάσταση τότε θύμιζε δεξίωση γάμου στην οποία έπρεπε να τους χαιρετήσω όλους. Ο Μάικλ Τζόρνταν έχει πει ότι πρέπει να αποτύχεις πολλές φορές για να αγαπήσεις την επιτυχία», λέει στο Πρώτο Θέμα ο Λευτέρης Ελευθερίου και συνεχίζει:

«Προσωπικά, και έχω αποτύχει, και έχω αρχίσει να αγαπώ την επιτυχία. Μου αρέσει να κάνω μελετημένα βήματα. Δεν θα μου άρεσε μετά το YFSF να πάω σε ένα πρωινάδικο και μετά σε μια νυχτερινή εκπομπή. Δεν μου άρεσε αυτή η προοπτική, αν και μου δόθηκε η ευκαιρία. Ηθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved