Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή «Με αγάπη»
Media

Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή «Με αγάπη»

Τη Δευτέρα 18 Απριλίου η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει το «Schoolers», ένα Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, το οποίο στοχεύει στη δημιουργική απασχόληση εφήβων που έχουν εγκαταλείψει το σχολείο και την επιστροφή τους στην καθημερινότητα και τη σχολική ζωή.

Την Τρίτη 19 Απριλίου η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» μας ενημερώνει για τη σωματική τιμωρία και τις επιπτώσεις της στην ψυχολογία των παιδιών.

Την Τετάρτη 20 Απριλίου η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει το πρόγραμμα Κοινωνική Κατοικία της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Praksis». Το πρόγραμμα ενισχύει οικογένειες με ανήλικα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Την Πέμπτη 21 Απριλίου η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει το πασχαλινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά του Μουσείου Πειραμάτων. Μέσω πειραμάτων φυσικής, βιολογίας και χημείας τα παιδιά γεμίζουν χρώματα, διασκεδάζουν και πειραματίζονται με τα αυγά.

Την Παρασκευή 22 Απριλίου η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία «Ανατολή». Το Κέντρο υποστηρίζει άτομα με αναπηρία με στόχο την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της κοινωνικής τους ένταξης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved