Σαλαγκούδη: "Οι συνδικαλιστές έκαναν στάση εργασίας, καθημερινά, στοχευμένα την ώρα της εκπομπής"
Media

Σαλαγκούδη: "Οι συνδικαλιστές έκαναν στάση εργασίας, καθημερινά, στοχευμένα την ώρα της εκπομπής"

Η σύντομη θητεία της στο τιμόνι της εκπομπής Μεσογείων 136, συνοδεύτηκε από πληθώρα αρνητικών δημοσιευμάτων.

Η Ανθή Σαλαγκούδη έχει παραδεχτεί πως όλο αυτό τη στεναχώρησε πολύ.

«Υπήρχε απίστευτη παραφιλολογία γύρω από το όνομα μου και κανένας δεν πήρε ποτέ να διασταυρώσει, να με ρωτήσει τι ισχύει και τι όχι. Ουσιαστικά, αυτό που συνέβη στη ΝΕΤ είναι πως στοχοποιήθηκα λόγω του ονόματος μου για ένα πολιτικό παιχνίδι, με το οποίο ωστόσο δεν είχα καμία σχέση. Για ένα διάστημα, οι συνδικαλιστές έκαναν στάση εργασίας, καθημερινά, στοχευμένα την ώρα της εκπομπής μας. Τελευταία στιγμή κι ενώ ήμασταν στο πλατό έτοιμοι να βγούμε στον αέρα, μας έπαιρναν τηλέφωνο και έλεγαν "στάση εργασίας, δεν θα βγείτε". Η εκπομπή δεν βγήκε καθόλου στον αέρα σχεδόν επί δύο εβδομάδες συνεχόμενα. Ήταν η απόλυτη απαξίωση.

Είχαμε στημένη εκπομπή, είχαμε καλεσμένους στο πλατό, αξιόλογους ανθρώπους, που τελευταία στιγμή τους "ενημερώναμε πως δεν θα βγούμε. Βρέθηκα πολλές φορές σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Επιπλέον, ήμασταν μεικτή παραγωγή και οι συνεργάτες που δεν ήταν συμβασιούχοι της ΕΡΤ αλλά από την εταιρεία παραγωγής δεν πληρώνονταν αν δεν έβγαινε το επεισόδιο. Είχαμε και αυτό να διαχειριστούμε, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να μη με επηρεάσει όλο αυτό» ομολογεί στο περιοδικό People.

«Για μένα ήταν μια μεγάλη ήττα επαγγελματικά, αλλά θεωρώ πως πια πολύ μαθαίνεις από τις ήττες παρά από τις νίκες σου. Με δίδαξε πράγματα αυτή η έμπειρα, χωρίς να σου κρύβω πως αν ήξερα το πού θα οδηγούσε, δεν θα είχα πάει ποτέ» προσθέτει.

Τότε γενικός διευθυντής ενημέρωσης της ΕΡΤ, Αιμίλιος Λιάτσος, σε συνέντευξη του στο people είχε δηλώσει πως η Σαλαγκούδη ήταν μια κακή επιλογή για τη Μεσογείων 136. Yπήρχαν τριγμοί στη συνεργασία τους;

«Με τον Λιάτσο είχαμε άψογες σχέσεις όσο ήταν στην ΕΡΤ. Αφιέρωνε πολύ χρόνο στην εκπομπή, επικοινωνούσε κάθε μέρα, τόσο με εμένα προσωπικά όσο και με όλη την ομάδα, μας έδινε συμβουλές. Πολλές από τις ρουμπρίκες της εκπομπής ήταν δικές του ιδέες, όπως και του Τζώννυ Καλημέρη και δεν ξέρω πώς προέκυψε εκείνη η δήλωση. Ήταν πολύ άχαρος ο τρόπος που ειπώθηκε, γιατί όσο ήμουν στην ΕΡΤ είχαμε άψογες σχέσεις» ξεκαθαρίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved