Αυτοί είναι απόψε οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου
Media

Αυτοί είναι απόψε οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Την Πέμπτη 21 Απριλίου στο «Τhe 2night Show», ο Χρήστος Μενιδιάτης τραγουδάει ζωντανά στο the 2night show. Μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τρίτο παιδί που περιμένει και θυμάται ιστορίες από τον πατέρα του Μιχάλη Μενιδιάτη. Αποκαλύπτει πως όταν ήταν μικρός είχε μεγάλη αδυναμία στον Γιάννη Πουλόπουλο και ευχαριστεί την Άντζελα Δημητρίου που τον βοήθησε στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Η Σοφία Μουτίδου αποκαλύπτει στον Γρηγόρη ότι δεν έχει βαφτίσει την κόρη της και ότι δεν έχει καμία σχέση με τη θρησκεία. Λέει ότι δεν της έχουν προτείνει μέχρι στιγμής να παίξει δραματικό ρόλο και απαντάει στο τί της ζήτησε η κόρη της να πει στον αέρα της εκπομπής; Ποιο είναι το μήνυμα που δίνει ο Γρηγόρης στην κόρη της Σοφίας;

Ο Μάνος Γραβράς συναντιέται τηλεοπτικά με τον Γρηγόρη. Μιλάει για την καριέρα του στο εξωτερικό. Αποκαλύπτει ότι έχει περάσει από οντισιόν για τις ταινίες του Τζέιμς Μπόντ και τον Άγιο. Εξηγεί για ποιους λόγους είχε φύγει από πάρτι του Αμπράμοβιτς και λέει ότι όσα χρόνια είναι στη δουλειά δεν τον έχει φλερτάρει ποτέ άντρας.

Ο μοναδικός Μανώλης Μητσιάς τραγουδάει ζωντανά στο πλατό παρέα με την κιθάρα του Δημήτρη Σταρόβα. Σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη μιλάει για τα χρόνια που έζησε στην φυλακή επί Χούντας και γιατί αρνήθηκε να τραγουδήσει στα μπουζούκια παρά τα υπέρογκα ποσά που του έδιναν. Τί αποκαλύπτει για πρώτη φορά για τον Μίκη Θεοδωράκη και τα τραγούδια που του έδωσε...

Το «Τhe 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αυτή την Τετάρτη 20 Απριλίου και την Πέμπτη 21 Απριλίου στις 23:15, έρχεται στις οθόνες σας με μοναδικούς καλεσμένους, με συζητήσεις που θα σας καθηλώσουν και με παιχνίδια θα σας χαρίσουν απίστευτες στιγμές γέλιου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved