Αργύρης Παπαδημητρόπουλος: «Δεν υπάρχει κανείς στην Ελλάδα του 2016 που να σοκάρεται με το γυμνό»
Media

Αργύρης Παπαδημητρόπουλος: «Δεν υπάρχει κανείς στην Ελλάδα του 2016 που να σοκάρεται με το γυμνό»

Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Suntan», Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του για το σινεμά στην Ελλάδα αλλά και πού οφείλεται η μεγάλη επιτυχία της ταινίας του.

Εν έτει 2016 έχουμε καλό σινεμά;

«Υπάρχουν υπέροχα πράγματα σης αίθουσες, τόσο ελληνικές προτάσεις όσο και ξένες. Και μάλιστα σε μια χώρα στην οποία έρχονται περισσότερες ταινίες από εκείνες που μπορεί να καταναλώσει . Έχουμε πρόσβαση σε πολύ και καλό σινεμά. Και σε κακό βέβαια. Έχουμε πρόσβαση στα πάντα»


Πιστεύεις στα ιδανικά;
«Φυσικά. Τα ιδανικά μου και η ηθική μου είναι απόλυτα συνυφασμένα με την ελευθερία. Τόσο με τη δική μου όσο και με των ανθρώπων γύρω μου. Το μόνο ιδανικό είναι η ελευθερία»


Στον έρωτα υπάρχουν ιδανικά ή εκεί κάπως καταρρίπτονται; «Αυτό είναι η δύναμη»


Η ταινία σου προκαλεί ή επιδίωξε κάτι τέτοιο; «Προκαλεί μόνο συναισθήματα. Όχι με την έννοια του provocative. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει κανείς στην Ελλάδα του 2016 που να σοκάρεται με το γυμνό»


Δεν υπάρχουν ταμπού στην Ελλάδα του 2016;
«Υπάρχουν. Δεν συμφωνώ και δεν τα υποστηρίζω, αλλά δεν ανησυχώ και γι' αυτά. Αν καττοιος σοκάρεται από το γυμνό γιατί διάβασα και τέτοια σχόλια σε κάποιες κριτικές δεν θα ήθελα αυτός και άνθρωποι σαν αυτόν να ανήκουν στο κοινό της ταινίας. Θα είμαι ευτυχής αν δεν τη δουν», λέει στο Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved