Καταιγιστικές εξελίξεις στο Μπρούσκο: Ο Μηνάς στη φυλακή για φόνο!
Media

Καταιγιστικές εξελίξεις στο Μπρούσκο: Ο Μηνάς στη φυλακή για φόνο!

Καταιγιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στο Μπρούσκο καθώς η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου μέχρι το τέλος της σεζόν μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Αυτή τη φορά ο Μηνάς μπαίνει φυλακή κατηγορούμενος για φόνο.

Από τη στιγμή που ο Μανούσος Ροκάκης έκανε την εμφάνιση του στα Χανιά, όλοι είναι ανάστατοι. Ο στυγνός δολοφόνος έχει προκαλέσει ένα ντόμινο ανατροπών, με αποτέλεσμα όλοι να κινδυνεύουν, Μετά την προφυλάκιση του υπήρχε η πίστη πως όλα τελείωσαν, ωστόσο εκείνος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, αφού δραπέτευσε. Τώρα ακόμη ένας φόνος έρχεται στο προσκήνιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μytv.

Ο λόγος γιο τον νέο σύντροφο της Βασιλικής, ο οποίος βρίσκεται νεκρός. Η τελευταία, μετά την επιμονή του Μηνά να χωρίσουν, αποφασίζει να προχωρήσει τη ζωή της με έναν άλλον άντρα. Όλα όμως ανατρέπονται, όταν εκείνος εντοπίζεται δολοφονημένος. Οι υποψίες όλων εστιάζονται στον Μανούσο Ροκάκη, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος. Οι έρευνες τη Αστυνομίας, όμως, υποδεικνύουν άλλον ως αυτουργό: τον Μηνά.

Ο τελευταίος, αν και έχει άλλοθι για το βράδυ του εγκλήματος, δεν πείθει τους αστυνομικούς. Οι άντρες της Ασφάλειας κάνουν έφοδο στο σπίτι της Δάφνης και τον συλλαμβάνουν, οδηγώντας τον στο αυτόφωρο. Ολοι σαστίζουν ακούγοντας τα δυσάρεστα νέα και αναρωτιούνται βασιζόμενη σε ποια στοιχεία έφτασε η Αστυνομία στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη. Οι Αρχές, από την άλλη, θεωρούν πως ο Μηνάς, λόγω ερωτικής αντιζηλίας, όπλισε το χέρι του και σκότωσε τον νέο σύντροφο της γυναίκας του.

Την επόμενη μέρα ο Σήφης, σίγουρος για την αθωότητα του φίλου του, κινητοποιείται κάνοντας ό,τι περνά από το χέρι του όχι μόνο για να αποδείξει όσα πιστεύει, αλλά και για να τον βγάλει από τη φυλακή. Ωστόσο, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, καθώς ο αστυνόμος που ερευνά την υπόθεση αμφισβητεί το άλλοθι του Μηνά.

Τι συνέβη, όμως, πραγματικά το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας; θα καταφέρει ο Μηνάς να αποδείξει πως είναι αθώος; Την ίδια στιγμή, σε αντίθετη ψυχολογία και διάθεση βρίσκονται ο Αχιλλέας και η Μελίνα. Οι δυο τους δεν σταματούν να απολαμβάνουν και να χαίρονται κάθε στιγμή με τη νεογέννητη κόρη τους, έχοντας την πλέον μαζί τους στο σπίτι.

Παρά την κούραση και το ξενύχτι, μοιάζουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ και αποφασίζουν να δώσουν λίγο χρόνο στη σχέση τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved