Μαρία Νικόλτσιου: «Υπήρξαν δυσκολίες και δυσλειτουργικές συνεργασίες, όµως έχω µεγάλη υποµονή»
Media

Μαρία Νικόλτσιου: «Υπήρξαν δυσκολίες και δυσλειτουργικές συνεργασίες, όµως έχω µεγάλη υποµονή»

Έναν μίνι απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της στον χώρο της τηλεόρασης και της δημοσιογραφίας γενικότερα κάνει η Mαρία Νικόλτσιου η οποία όμως παραδέχεται πως παρά τις δυσκολίες, τα χρόνια που πέρασε στη δουλειά ήταν όμορφα και δημιουργικά.

Είσαι σχεδόν δύο δεκαετίες στον Alpha. Τι θα σε έκανε να αλλάξεις «σπίτι»;

∆εν είναι κάτι που το σκέφτοµαι. Βρίσκοµαι εδώ από την πρώτη ηµέρα που άνοιξε ο Alpha, την εποχή του τότε ΣKAΪ. Όταν περνάς καλά στο «σπίτι σου» και αυτό σου δίνει ευκαιρίες και δυνατότητα να δουλεύεις µε όρους αξιοπρέπειας, δεν το αλλάζεις εύκολα.

O χώρος της τηλεόρασης είναι σκληρός. Υπήρξαν στιγµές που θα ήθελες να ξεχάσεις;

Όλα αυτά τα χρόνια οι καλές στιγµές υπερνικούν τις όποιες κακές. Υπήρξαν δυσκολίες και δυσλειτουργικές συνεργασίες, όµως έχω µεγάλη υποµονή και δουλεύω πολύ σκληρά. Κάνοντας έναν απολογισµό µετά από τόσα χρόνια, θα έλεγα ότι ήταν όµορφα και δηµιουργικά.

Πώς σου φάνηκε η αλλαγή ώρας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1;

Το τηλεοπτικό κοινό έχει αγκαλιάσει εδώ και χρόνια το δελτίο µας. Ο Alpha κυριαρχεί σε όλα τα µεγάλα γεγονότα και καταγράφει πρωτιές. Εµείς δουλεύουµε πάντα µε την ίδια προσήλωση και πιστεύω ότι τιµούµε την εµπιστοσύνη που µας δείχνουν οι τηλεθεατές.

Οι Έλληνες εµπιστεύονται τους δηµοσιογράφους σε κρίσιµες στιγµές;

Παρά την όποια κριτική -όχι αδίκως- έχει δεχτεί ο κλάδος µας, η δηµοσιογραφία έχει ωριµάσει. Λόγω της κρίσης που περνάει η χώρα, οι τόνοι έχουν πέσει. Το κοινό γίνεται πιο αυστηρό, πιο επιλεκτικό, απορρίπτει τις κραυγαλέες παραφωνίες και τελικά επιλέγει ποιον θα εµπιστευτεί.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved