«Αποδεκατισμένη» η ομάδα του «Καλά καθούμενα» σήμερα - Τι συμβαίνει;
Media

«Αποδεκατισμένη» η ομάδα του «Καλά καθούμενα» σήμερα - Τι συμβαίνει;

Μόνο η Κατερίνα Καραβάτου ήταν στο πόστο της από νωρίς το πρωί στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα». Τι συνέβη αλήθεια και η ομάδα της... αποδεκατίστηκε;

Ο κυριότερος λόγος είναι η απεργία της ΠΟΕΣΥ που άφησε από χθες χωρίς ενημερωτικές εκπομπές τους τηλεοπτικούς σταθμού και τις εκπομπές χωρίς δημοσιογράφους. Έτσι, οι αλλαγές ήταν αναπόφευκτες, όπως στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» όπου άλλαξε σχεδόν όλη η ομάδα της. Η Όλγα Λαφαζάνη η οποία έκανε ζωντανό πρόγραμμα τόσο χθες όσο και σήμερα από νωρίς το πρωί, έλειψε στην έναρξη του «Στα καλά καθούμενα», ενώ ο Παναγιώτης Τάτσης δεν μπορούσε να είναι παρών λόγω της απεργίας. Όσο για τον Κρατερό Κατσούλη, ούτε εκείνος βρισκόταν στο πλευρό της συζύγου του σήμερα το πρωί όταν ξεκίνησε η εκπομπή, όχι όμως και στη διάρκεια της ημέρας. Αρχικά η Κατερίνα δήλωσε πως ο σύζυγός της ήταν άρρωστος και ανάρρωνε στο σπίτι. «Σήμερα είναι η απεργία και δεν είναι μαζί ο Παναγιώτης Τάτσης και ο Κρατερός μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει εκπομπή αν δεν είναι ο Παναγιώτης. Όχι δεν είναι αυτή η αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι ο Κρατερός είναι πολύ αρρωστούλης» είπε ξεκινώντας η Κατερίνα Καραβάτου χρησιμοποιώντας βέβαια το γνωστό της χιούμορ. Στην πορεία όμως ο Κρατερός έκανε έκπληξη στην παρουσιάστρια και εμφανίστηκε μπροστά της χωρίς εκείνη να το γνωρίζει.

Λόγω τόσων ελείψεων λοιπόν στο δυναμικό της εκπομπή, στο ξεκίνημά της εμφανίστηκαν ο Νίκος Ζαχαριάδης, ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Γιώργος Παράσχος που αποδείχτηκαν άριστοι αντικαταστάτες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved