Μένια Μαθιουδάκη: «Ήταν ένα στοίχημα για μένα η παρουσίαση»
Media

Μένια Μαθιουδάκη: «Ήταν ένα στοίχημα για μένα η παρουσίαση»

Η Μένια Μαθιουδάκη άφησε για λίγο την υποκριτική και ασχολήθηκε πρώτη φορά με την παρουσίαση.

Αλήθεια, πώς αποφάσισες να συνδυάσεις υποκριτική και παρουσίαση και να πεις το «ναι» στην πρόταση του Mega για το «LikeaStar»;

Μου έγινε η πρόταση εντελώς αναπάντεχα! Δεν το περίμενα καθόλου! Όταν μου προτάθηκε λοιπόν για λίγα λεπτά κόλλησα γιατί δεν ήξερα τι να απαντήσω. Πέρασαν πολλά απ το μυαλό μου εκείνη την ώρα, μπορώ όμως να παραδεχτώ πως υπήρξε κι ένας ενθουσιασμός. Αυτό που σκέφτηκα λοιπόν ήταν πως από τη μια δεν είναι αυτή η δουλειά μου, είμαι ηθοποιός, αυτό είναι το όνειρό μου και αυτό θέλω να ακολουθώ στη ζωή μου για όσο περισσότερο μπορώ! Από την άλλη όμως είμαι πολύ δεκτική σε νέες προκλήσεις και μου αρέσει να πειραματίζομαι και να δοκιμάζω τον εαυτό μου, οπότε έτσι πήρα και την απόφαση να πω το ναι! Θέλω να δώσω το καλύτερο που μπορώ και να μάθω μέσα από αυτό όσα περισσότερα γίνεται! Ο καθένας μας έχει το δικαίωμα και πρέπει να δοκιμάζει, να εξελίσσεται και να προχωρεί στη ζωή του!

Θεωρείς ότι ένας ηθοποιός πρέπει να δοκιμάζει τις δυνάμεις του και στην παρουσίαση;

Είναι ένα στοίχημα αυτό με τον εαυτό μου και ως σκορπιός είμαι πεισματάρα και μου αρέσει να κερδίζω! Η δουλειά του ηθοποιού είναι να επικοινωνεί με τον κόσμο και να περνά μηνύματα, περίπου την ίδια ευθύνη θεωρώ πως έχει και ένας παρουσιαστής οπότε αυτό θα προσπαθήσω και εγώ να κάνω!

Δεν μου λες, η παρουσίαση του blueroom του «Likeastar» είναι ένας ακόμα ρόλος για σένα; Ή δεν το αντιμετωπίζεις έτσι;

Δεν θέλω να είμαι απόλυτη σ’ αυτό, γι’ αυτό δεν θα πω πως είναι ρόλος ούτε όμως και ότι δεν είναι. Είναι κάτι ενδιάμεσο! Θέλω να είμαι εγώ εκεί μέσα, αλλά σίγουρα να έχω και ένα συγκεκριμένο στήσιμο και συμπεριφορά, οπότε να μην μπαίνεις σε κάποιο καλούπι στο οποίο όμως εγώ δεν θέλω να βάλω σύνορα. Γι’ αυτό και θα αφήσω τον εαυτό μου ελεύθερο να αυτοσχεδιάσει!

Πώς ήταν το πρώτο live; Ήσουν αγχωμένη;

Εννοείται πως είχα άγχος! Το περίεργο είναι πως ήρθε τελευταία στιγμή. Πέντε λεπτά πριν βγω στον αέρα είπα από μέσα πως δεν με βλέπω να προλάβω να βγω,θα λιποθυμήσω. Τελικά τα κατάφερα και κρατήθηκα «ζωντανή» αλλά το τρέμουλο δεν κατάφερα να το ελέγξω! Στις επόμενες συνδέσεις όμως ήμουνπολύ πιο ήρεμη μπορώ να πω! Το άγχος δυστυχώς πάντα υπάρχει σε κάθε πρώτη φορά και σε κάθε πρώτο ξεκίνημα που κάνω οπότε το έχω συνηθίσει πλέον και ξέρω πως μετά από λίγο φεύγει και μένω μόνο εγώ… έτοιμη να δημιουργήσω!

Εξασφάλισες εύκολα άδεια από τον ΑΝΤ1 να συμμετάσχεις σε μια άλλη παραγωγή ενός αντίπαλου καναλιού και δη του Mega; Ή η συμμετοχή σου στο «DanSing» βοήθησε περισσότερο στο να επιτευχθεί πιο εύκολα η μεταξύ σας «συμφωνία»;

Με τον ΑΝΤ1 έχω μια πολύ καλή σχέση και επικοινωνία οπότε αυτό βοήθησε. Σίγουρα και η συμμετοχή μου στο «DanSing» βοήθησε, επειδή τα πήγα και αρκετά καλά! Οπότε και με τον παραγωγό μου, που είχα και την άμεση συνεργασία, δεν υπήρξε πρόβλημα αφού η συμφωνία μας είχε πια φτάσει στο τέλος της.

Θα ήθελες κάποια στιγμή να αποκτήσεις δική σου εκπομπή; Έχεις κάποιο κόνσεπτ κατά νου;

Μπορώ να πω πως με έχω φανταστεί να έχω δική μου εκπομπή στο μέλλον. Τώρα πώς θα ήταν και με ποιο concept δεν το έχω ακριβώς στο μυαλό μου. Πάντως θέλω να ’ναι κάτι ξεχωριστό και αρκετά ιδιαίτερο, κάτι που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στην κυπριακή τηλεόραση!

Πηγή:tvmania

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved