Αγγελική Νικολούλη: «Στο «Τούνελ» ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί η υπόθεση που ερευνάς»
Media

Αγγελική Νικολούλη: «Στο «Τούνελ» ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί η υπόθεση που ερευνάς»

Η Αγγελική Νικολούλη κάνει τον απολογισμό της φετινής σεζόν.

Για άλλη μια τηλεοπτική σεζόν , το Φως στο Τούνελ καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.


Θα μας κάνετε έναν μικρό απολογισμό αυτής της σεζόν για το «Φως στο τούνελ»;
«Μέχρι τώρα ήταν μια εποικοδομητική χρονιά. Θα τολμούσα μάλιστα να πω μια ακόμα χρονιά δικαίωσης. Οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Σιάτιστας Κοζάνης με θύμα τον 23χρονο Κωστή Πολύζο, αν και αναμενόμενες για μας, πάγωσαν την κοινή γνώμη. Έπειτα από 5 χρόνια αγώνα, έπεσαν οι μάσκες και αποκαλύφθηκαν τα πραγματικά πρόσωπα της μητέρας και του πατριού του».

Αναφερθήκατε στην υπόθεση του Κωστή Πολύζου, αλλά πρόσφατα υπήρξαν εξελίξεις και σε εκείνη του Τάκη Βαζακόπουλου από τη Σαντορίνη. Ποια είναι τα συναισθήματα σας;

«Δεν εγκαταλείπουμε ποτέ την προσπάθεια, ούτε σταματάμε την έρευνα, όσο δύσκολη κι αν είναι. Σε τακτά διαστήματα ξαναφέρνουμε στην επιφάνεια υποθέσεις που παραμένουν στάσιμες για τις Αρχές. Έστω και μια καινούρια μαρτυρία να βρεθεί, μπορεί να είναι το κομμάτι που λείπει από το παζλ του μυστηρίου. Είναι φυσικό να νιώθω δικαίωση όταν οι προσπάθειες έπειτα από πραγματικά σκληρό και επικίνδυνο αγώνα καρποφορούν»


Λίγο πριν από την εκπνοή αυτής της σεζόν, μας ετοιμάζετε κι άλλες εκπλήξεις;
«Στο "Τούνελ" ποτέ δεν ξέρεις πώς και πότε θα εξελιχθεί η υπόθεση που ερευνάς. Όσο και να προγραμματίζεις, πάντα κάτι προκύπτει που σου ανατρέπει τα δεδομένα. Σε μια ζωντανή εκπομπή έρευνας άλλωστε είναι συνηθισμένο αυτό το φαινόμενο».

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved