Ιωάννα Παππά: “Συνήθως υποδύομαι δύσκολους χαρακτήρες που βιώνουν μεγάλα πάθη”
Media

Ιωάννα Παππά: “Συνήθως υποδύομαι δύσκολους χαρακτήρες που βιώνουν μεγάλα πάθη”

Μέχρι τώρα η Ιωάννα Παππά έχει ερμηνεύσει χαρακτήρες με ιδιαίτερες ψυχολογικές μεταπτώσεις . Πώς το διαχειρίζεται αυτό;

“Συνήθως υποδύομαι δύσκολους χαρακτήρες που βιώνουν μεγάλα πάθη και βρίσκονται σε σημεία που υπάρχουν διλήμματα, ματαιώσεις και μεγάλα υπαρξιακά ζητήματα. Νομίζω ότι ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία μου, στον τρόπο που έχω καταλήξει να διαχειρίζομαι τα μέσα μου”.

Έχει νιώσει τόσο φορτισμένη από ρόλο ώστε να απευθυνθεί σε ψυχολόγο για να αποφορτιστεί;
“Η δουλειά μας επηρεάζει το νευρικό μας σύστημα γιατί αυτό διαχειριζόμαστε κάτι που δεν είναι εύκολο. Ειδικά όταν μέσα σε μια χρονιά μπορεί να κάνεις και τέσσερις παραστάσεις αρκεί για να είσαι σε μια υπερένταση. Χρειάζεται αποσυμπίεση αλλά επειδή η φύση της δουλειάς μας είναι τόσο ασταθής είναι δύσκολο να πούμε όχι σε κάτι όταν ξέρουμε ότι μπορεί να μην έχουμε δουλειά στη συνέχεια. Ο ηθοποιός πρέπει να αντλεί στοιχεία από τη ζωή του. Όσο πιο γεμάτη είναι η ζωή του τόσο πιο πλούσια είναι και η ερμηνεία του επί σκηνής. Έχω καταλήξει ότι εμείς που ζούμε "δύσκολες ζωές" πρέπει να προσέχουμε με ποιους ανθρώπους κάνουμε παρέα”

Είναι εσωστρεφής σαν χαρακτήρας, είναι όμως και δυσπρόσιτη;
“Φαίνομαι δυσπρόσιτη , αλλά δεν είμαι, απλώς δεν είμαι πολύ εκδηλωτική αν δεν γνωρίσω τον άλλο. Νομίζω ότι παρεξηγημένα δίνω λάθος εντύπωση. Άνθρωποι που με γνωρίζουν μου λένε στην πορεία ότι η αρχική τους εντύπωση για μένα ήταν κάπως δυσάρεστη. Αυτό όμως που με ενδιαφέρει είναι τι λένε για τι δουλειά μου και όχι για το ποια είμαι”, εξομολογείται η ηθοποιός στην εφημερίδα Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved