«Κάτι Ψήνεται»: Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα
Media

«Κάτι Ψήνεται»: Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Την εβδομάδα 9 με 15 Μαΐου, το «Κάτι Ψήνεται» ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη και συναντά την Θεανώ, τον Παναγιώτη, την Σοφία, τον Κωνσταντίνο και την Φένια.

Την Δευτέρα 9 Μαΐου, πρώτη στην κουζίνα μπαίνει η Θεανώ.
Η Θεανώ μας ξεναγεί στην κουζίνα της και μαγειρεύει «σφολιατάκια ζηλευτά», «αχτύπητο δίδυμο» και «ασπρόμαυρη γλύκα». Στο τέλος, κάνει δώρο στους καλεσμένους της μέλι, λάδι και ξίδι Χαλκιδικής, ενώ η βραδιά κλείνει με μουσική και τραγούδι.

Την Τρίτη 10 Μαΐου, δεύτερος οικοδεσπότης αναλαμβάνει ο Παναγιώτης.
Ο Παναγιώτης μπαίνει στην κουζίνα και μαγειρεύει «κέρατο αλλά όχι βερνικωμένο», «τρεις και ο κούκος» και «μαύρο φόρεμα, κόκκινα χείλη». Η βραδιά ολοκληρώνεται με μουσική από δύο φίλους του, τον Δημήτρη που τραγουδάει και τον Γιώργο που παίζει τύμπανο.

Την Τετάρτη 11 Μαΐου, τις κουτάλες πιάνει η Σοφία.
Η Σοφία είναι αρκετά αγχωμένη για τα φαγητά που θα φτιάξει, αλλά πολύ περισσότερο για το γλυκό. Το μενού της περιλαμβάνει «mexican yogurt», «Caesar’s thief» και «surprise chocoball». Το δείπνο ξεκινά με ένα φρουτώδες κοκτέιλ βότκας και η οικοδέσποινα σιγά σιγά χαλαρώνει. Στο τέλος, η παρέα παίζει κάτι σαν... ταμπού.

Την Πέμπτη 12 Μαΐου, το τραπέζι στρώνει ο Κωνσταντίνος.
Ο Κωνσταντίνος ξεκινά τη μαγειρική έχοντας στο πλευρό του έναν φίλο του, τον Βαρνάβα. Υποδέχεται την παρέα με πολύ καλή διάθεση και σερβίρει στους καλεσμένους του τρικάντουνα πάθους», «μπημένο στην κληματαρκά, πνιμένο στο χαλούμι» και «το γλυκό του μάνατζερ». Η βραδιά ολοκληρώνεται με μουσική και χορό.

Την Παρασκευή 13 Μαΐου, το τελευταίο δείπνο της εβδομάδας σερβίρει η Φένια.
Η Φένια είναι πολύ άνετη στην κουζίνα και μαγειρεύει με χαλαρή διάθεση «φωλιά του κόκορα», «γλυκόξινη Πέπα» και «το ποτήρι της αμαρτίας». Η παρέα κάνει πλάκα και έχει όρεξη για πειράγματα. Στο τέλος η Φένια χαρίζει στους καλεσμένους της ξύλινες κουτάλες και γάντι κουζίνας.

Ποιος από τους πέντε θα αναδειχθεί νικητής και θα πάρει το έπαθλο των €1500;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved