«Μπρούσκο»: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα της σειράς
Media

«Μπρούσκο»: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα της σειράς

Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη σειρά «Μπρούσκο» για να φέρουν νέες συναρπαστικές ιστορίες.

Το Μπρούσκο είναι από τα πρώτα σίριαλ που πήρε το «πράσινο φως» ώστε να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του για την επόμενη σεζόν. Το τελευταίο επεισόδιο του 3ου και συγκλονιστικού κύκλου αναμένεται να το παρακολουθήσουμε στα τέλη Ιουνίου -όχι νωρίτερα- ενώ όπως αναφέρει το Mytv ήδη έχουν αρχίσει τα «μαγειρέματα» για τον 4ο κύκλο. Πολλές ιστορίες ολοκληρώνονται φέτος, με κάποιους πρωταγωνιστές να χαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό και να δίνουν τη σκυτάλη σε άλλους, οι οποίοι φέρνουν αέρα ανανέωσης.


Πέρα από τις αποχωρήσεις, θα έχουμε πολλά νέα πρόσωπα. Πρώτη από όλους στα επόμενα κιόλας επεισόδια θα γνωρίσουμε τη Φιόνα Γεωργιάδη, η οποία υποδύεται την Άλκηστη. Την τελευταία ερωτεύεται σφοδρά ο Σήφης, ο οποίος νιώθει πρωτόγνωρα συναισθήματα από την πρώτη κιόλας στιγμή που τη βλέπει. Οι δυο τους θα αναπτύξουν μία ιδιαίτερη σχέση, όμως θα αντιμετωπίσουν πολλά εμπόδια. Η Άλκηστη είναι παντρεμένη με τον Αλκιβιάδη, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός Μανώλης Κλωνάρης.

Ο Αλκιβιάδης είναι παλιός γνώριμος του Σήφη, μιας και ήταν συμμαθητές, αλλά και γιατί οι γονείς τους είναι οικογενειακοί φίλοι πολλά χρόνια. Ο νεαρός δικηγόρος, μάλιστα, θα εμπλακεί και με τον Διαμαντή, μιας και θα τον εκπροσωπήσει στη δίκη του, που θα δούμε στα προσεχή επεισόδια.

Παράλληλα, ακόμη ένα πρόσωπο κάνει την εμφάνιση του. Ο λόγος για τον Νίκο Πολυδερόπουλο, ο οποίος θα μπει στο Μπρούσκο ως Μύρος Τζουτζουλάκης. Ο Μύρος θα αναστατώσει τη ζωή της Δάφνης. Πρόκειται για έναν μυστηριώδη και ευκατάστατο νέο, ο οποίος κυκλοφορεί στα Χανιά με λιμουζίνα, αλλά η μεγάλη του αγάπη είναι τα άλογα. Η Δάφνη έρχεται σε επαφή μαζί του, όταν κατά τη διάρκεια ενός περίπατου με την Κωνσταντίνο και τη Γεσθημανή τον συναντούν. Η γυναίκα γοητεύεται αμέσως από το παρουσιαστικό του και από αυτό που βγάζει, και επιθυμεί να μάθει περισσότερες πληροφορίες για εκείνον.

Άλλωστε, η σχέση της με τον Μάρκο έχει τελειώσει και μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Διαμαντή θέλει να συνεχίσει τη ζωή της. Ακόμη ένας μυστηριώδης άντρας, όμως, εισβάλλει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του Πάτροκλου. Ο λόγος για τον τοκογλύφο από τον οποίο ο νεαρός δανείζεται χρήματα, προκειμένου να αγοράσει από την Άννα το μισό σπίτι. Μέχρι στιγμής καμία πληροφορία δεν είναι ανακοινώσιμη για το ποιος θα τον ενσαρκώσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved