«Το σόι σου» ξεκινά… μετακόμιση
Media

«Το σόι σου» ξεκινά… μετακόμιση

Αλλαγή προγραμματισμού για την κωμική σειρά του σταθμού «Το σόι σου». Αντί για Πέμπτη και Παρασκευή, όπως γινόταν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, οι περιπέτειες των Χαμπέων και των Τριαντάφυλλων μετακομίζουν κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00

Από απόψε, λοιπόν, την οικογένεια Χαμπέα θα επισκεφτεί ένας δημοσιογράφος (Χάρης Γρηγορόπουλος),για να την κάνει άνω κάτω. Το γκεστ του δημοφιλούς ηθοποιού, ο οποίος από το «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1 βρέθηκε στο «Σόι σου», έφερε μεγάλη ευφορία στην παρέα και τα γυρίσματα έγιναν μέσα σε γέλια.


«Υποδύομαι έναν ρεπόρτερ σε σύγχυση, προφανώς από τις πολλές παρεξηγήσεις. Η Χαρούλα Χαμπέα (Ρένια Λουιζίδου) παίρνει μέρος στον διαγωνισμό μαγειρικής που διεξάγει ένα περιοδικό με τη συνταγή της για καυτή κοτόπιτα. Στο ίδιο περιοδικό, όμως, σε άλλον διαγωνισμό έχει λάβει μέρος και η Μπέλα, κόρη της. Η Μπέλα κερδίζει τον διαγωνισμό και εγώ καταφθάνω στο σπίτι για να της πάρω συνέντευξη, αλλά κατά λάθος μιλάω με τη μητέρα της. Εκείνη απαντά απορημένη στις ερωτήσεις μου περί έρωτα και κάνει τον άνδρα της, τον Βαγγέλη τον κρεοπώλη (Γιώργος Γιαννόπουλος) , να έρθει άρον άρον από τη Μεσσήνη έχοντας αλλάξει 50 χρώματα από τη ντροπή τους», λέει σε καθημερινή εφημερίδα ο Χάρης Γρηγορόπουλος.

Παράλληλα ο ηθοποιός συμπληρώνει: «Χαίρομαι που ο κόσμος έχει ταυτιστεί με αυτούς τους ήρωες αυτής της σειράς. Η επιτυχία αυτής της παραγωγής έγκειται στο ότι παρότι, στηρίζεται σε ξένη σειρά, έχει «ελληνοποιηθεί» πλήρως».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved