«Flashback» στη σειρά «Οι Μεν και οι Δεν»
Media

«Flashback» στη σειρά «Οι Μεν και οι Δεν»

Την Κυριακή 15 Μαΐου στις 20:00, μια από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης «Οι Μεν και οι Δεν» του ΑΝΤ1 έρχεται με ένα μοναδικό αφιέρωμα στην εκπομπή «Flashback».

«Οι Μεν και οι Δεν» ήταν η πρώτη μοντέρνα κωμωδία καταστάσεων στον ΑΝΤ1, με ιδιαίτερα προσεγμένα σκηνικά και πολύ καλή ποιότητα παραγωγής και εικόνας για την εποχή του ‘90.

Η κωμική σειρά βασίστηκε στην ατέλειωτη κόντρα της πλούσιας οικογένειας Δάγκα και της φτωχής οικογένειας Σταμάτη. Συγκεκριμένα ο Διονύσης Δάγκας (Χάρης Ρώμας) ήταν ένας μεγαλοδικηγόρος που πάντα υπερασπιζόταν εγκληματίες. Είχε παντρευτεί την Βάνα (Άννα Κουρή) γόνο αριστοκρατικής οικογένειας της Αθήνας, και συζούσαν σε μια πολυκατοικία στο Κολωνάκι. Ο άεργος Τίμος και η φτωχή καλλιτέχνιδα Νανά Σταμάτη (Στέλιος Μάινας και Τζόυς Ευείδη), μετακομίζουν στο διπλανό μικρό διαμέρισμα, που το κερδίζουν σε διαγωνισμό. Η προσπάθεια του Τίμου και της Νανάς να πάρουν χρήματα από τους διπλανούς και κυρίως από το Διονύση, που ήταν μεγάλος τσιγκούνης, προκαλούσαν μοναδικές στιγμές γέλιου.

Από τον πρώτο χρόνο προβολής της, το 1993, αλλά κατά τις μετέπειτα επαναλήψεις της, η σειρά σημείωνε πάντα πολύ υψηλές τηλεθεάσεις και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές. Ενδεικτικό της μεγάλης απήχησης που είχε στο ευρύ κοινό, είναι και το γεγονός ότι η Τερέζ, η σκυλίτσα της Βάνας, που μάλιστα ανήκε και πραγματικά στην ηθοποιό Άννα Κουρή, είχε γίνει το πιο αγαπητό κατοικίδιο της Ελλάδας.

Ζήστε τα πιο ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Οι Μεν και οι Δεν» στην εκπομπή «Flashback» αυτή την Κυριακή 15 Μαΐου στις 20:00!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved