«Animaniac»: Τι θα δούμε αυτή την Κυριακή;
Media

«Animaniac»: Τι θα δούμε αυτή την Κυριακή;

Η μεγάλη τους αγάπη για τα ζώα ένωσε μια ομάδα διαφορετικών ανθρώπων και τους έκανε μια παρέα, την παρέα του «Animaniac».

Κάθε Κυριακή μεσημέρι, η Ίρις Καλφοπούλου,
η Νικόλ Κοντογιώργη, η Εύα Πετρίδη, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο Πάνος Απέργης και οι μικροί Αθηνά Λεοντή και Νικόλας Αρώνης μας λένε απίστευτες ιστορίες από τον υπέροχο κόσμο των ζώων.

Το «Animaniac» την Κυριακή 15 Μαΐου μας αποχαιρετά για το καλοκαίρι με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.
Θα συναντήσουμε τον Φοίβο, ένα πανέμορφο άλογο που με τη δύναμη της ψυχής του και την αγάπη των ανθρώπων του Ελληνικού Συλλόγου Προστασίας Ιπποειδών, βγήκε νικητής στον αγώνα της ζωής.
Θα επισκεφτούμε το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και θα συναντήσουμε ένα από τα ομορφότερα ζευγάρια αγρίων ζώων που έχουμε δει: τις λεοπαρδάλεις της Περσίας που φιλοξενούνται στο πλαίσιο ενός διεθνούς προγράμματος αναπαραγωγής για της προστασία του είδους το οποίο έχει αποδεκατιστεί.
Ακόμη, θα μάθουμε πως να αντιμετωπίζουμε τα κατοικίδια μας όταν εκδηλώνουν κρίσεις άγχους, δερματικά προβλήματα και πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε στη γάτα μας όταν κάνει ό,τι θέλει.
Τέλος, θα πάμε στη μοναδική παραλία της Αττικής, όπου επιτρέπεται το κολύμπι και στους τετράποδους φίλους μας και θα απολαύσουμε τις βουτιές μας... με το νόμο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved