«Χωρίς εσένα»: Ο Δημήτρης αποκαλύπτει την αλήθεια στον Γιάννη για τη Μαρία και τον Μιχάλη
Media

«Χωρίς εσένα»: Ο Δημήτρης αποκαλύπτει την αλήθεια στον Γιάννη για τη Μαρία και τον Μιχάλη

Τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς «Χωρίς εσένα»;

Ο Δημήτρης τρομοκρατείται συνειδητοποιώντας ότι ο Γιάννης του είπε ψέματα και δεν είναι στο σπίτι του Πάνου. Αρχίζουν να ψάχνουν αγωνιωδώς με τη Μαρία για να τον βρουν. Την ίδια στιγμή, ο Μιχάλης αποφασίζει πως αν θέλει να βρίσκεται στη ζωή του απιδιού του, πρέπει να ξαναστήσει τη δική του ζωή από την αρχή. Έντονος είναι όμως και ο προβληματισμός του Παύλου που τρέμει στη σκέψη πως η επαγγελματική πρόταση που του έγινε από το εξωτερικό δεν θα βρει τη θετική αντίδραση της Άννας. Κι ενώ η Νάντια προτρέπει τον Πάνο να διορθώσει τα λάθη που συνεχίζει να κάνει με την Χριστίνα, η Αλεξάνδρα μετανιωμένη για τη μηχανορραφία που έστησε με το νυφικό της Άννας αποφασίζει να επανορθώσει. Την ίδια στιγμή, μια δημοσίευση του Στάθη στο διαδίκτυο κάνει άνω – κάτω τον Γιώργο και την Εύα. Μια αποκάλυψη όμως που θα κάνει η Άντρη στην Αλεξάνδρα θα φέρει τη μεγαλύτερη ανατροπή.

Ο Γιάννης απαιτεί μια απάντηση απ το Δημήτρη, τον παρακαλεί να μην του πει ψέματα. Ο Δημήτρης δεν έχει περιθώριο να το αρνηθεί. Ομολογεί την αλήθεια για τη Μαρία και το Μιχάλη και προσπαθεί να δικαιολογήσει στο Γιάννη τη μητέρα του αλλά αυτός είναι αποφασισμένος να μην γυρίσει στο σπίτι. Γυρίζει στο Μιχάλη -που βλέποντας τις αντιδράσεις του, υποψιάζεται ότι έμαθε την αλήθεια- και ζητά να μείνει μαζί του. Η Αλεξάνδρα συνειδητοποιεί πως το παιδί είναι σίγουρα του Στάθη, αφού ο Γιώργος, κατά τα λεγόμενα της Άντρης, είναι στείρος. Ο Γιώργος αρνείται να πουν ψέματα στο Στάθη την ίδια στιγμή που ο πατέρας του ομολογεί στην Αλεξάνδρα άτι σκέφτεται να μη ζητήσει από την Εύα να κάνει το τεστ. Ο Παύλος πάει να μιλήσει στην Άννα, για τη δουλειά στο εξωτερικό αλλά, δε θέλει να της χαλάσει τη χαρά για τον αρραβώνα τους Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στη Μαρία ότι ο Γιάννης έμαθε την αλήθεια. Απαρηγόρητη τον αναζητά μάταια μέχρι που μαθαίνει από τη Νάντια την αλήθεια ενώ η Αλεξάνδρα αποκαλύπτει στο Στάθη, ότι το παιδί της Εύας είναι δικό του.

Η Μαρία μαθαίνει από τη Νάντια πως ο Γιάννης μένει στον Μιχάλη. Η Αλεξάνδρα αποκαλύπτει στο Στάθη πως ο Γιώργος δεν μπορεί να κάνει παιδιά και ο Στάθης προβληματίζεται αν έκανε καλά που παραιτήθηκε από το δικαίωμά του να ζητήσει τεστ DNA. Την ίδια στιγμή η Εύα και ο Γιώργος είναι ανυποψίαστοι και ετοιμάζουν το παιδικό δωμάτιο. Ο Πάνος πιάνει δουλειά στο στούντιο για να είναι κοντά στη Χριστίνα αλλά αυτό την εξοργίζει γιατί πιστεύει πως το κάνει για να την ελέγχει. Ο Παύλος βλέπει την Άννα να ετοιμάζει χαρούμενη το πάρτι του γάμου τους και δεν βρίσκει τη δύναμη να της αποκαλύψει την πρόταση που του έκαναν να δουλέψει στο εξωτερικό. Μετά την αποκάλυψη, ο Γιάννης δεν θέλει να δει το Δημήτρη και τη Μαρία και τους διαλύει ψυχολογικά ωστόσο η Μαρία επιμένει και τον συναντά στο σπίτι του Μιχάλη αναγκάζοντάς τον, να την ακούσει. Ο Γιάννης όμως τη διώχνει και της ζητά να μην τον ξαναενοχλήσει καθώς τη θεωρεί τη μόνη υπεύθυνη για ότι έγινε στο παρελθόν.

Η Άννα δεν θέλει να χάσει ο Παύλος την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε για την καριέρα του και θεωρεί πως δεν πρέπει να αρνηθεί την πρόταση για το εξωτερικό. Η Εύα απομακρύνεται ακόμα περισσότερο από τον Γιώργο μετά από μια παρεξήγηση με την Χριστίνα. Ο Στάθης προβληματίζεται όλο και πιο πολύ καθώς δεν μπορεί να αποφασίσει αν πρέπει να πει στον Γιώργο την αλήθεια ή να παραιτηθεί από το παιδί. Στο μεταξύ ο Δημήτρης και η Μαρία δέχονται πρόσκληση για δείπνο από την Αλεξάνδρα και τον Στάθη για να προγραμματίσουν τον γάμο. Όταν συναντιούνται η Μαρία αντιλαμβάνεται πως ο Γιάννης έμαθε την αλήθεια για το ποιος είναι ο αληθινός του πατέρας από την Αλεξάνδρα...

Ο Στάθης, σε μια προσπάθεια να δώσει λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί, ανακοινώνει στον Γιώργο οτι παραιτείται από την πατρότητα του μωρού της Εύας. Η εξέλιξη αυτή, κάνει πατέρα και γιό να τα ξαναβρούν, και την Εύα να έχει μια νέα ευκαιρία να ξαναχτίσει την σχέση της με τον Γιώργο. Όμως η χαρά και των δυο τους, τελικά θα κρατήσει λίγο. Την ίδια στιγμή, η συνύπαρξη του Γιάννη με τον Μιχάλη, δίνει και σ’ αυτούς την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουν την σχέση τους σαν πατέρας και γιός. Αλλά η τυχαία ανακάλυψη ότι η Νάντια ήξερε και αυτή για το ποιός είναι ο πραγματικός του πατέρας, κάνουν το Γιάννη να ξεσπάσει επάνω της όλο τον θυμό που συσσώρευε τόσον καιρό. Κι ενώ η Άννα ετοιμάζεται απαρηγόρητη να αποχαιρετήσει τον Παύλο που της υπόσχεται πως θα ξαναγυρίσει και θα παντρευτούν, μια νέα γνωριμία, έρχεται να εισβάλλει στη ζωή του Μιχάλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved