Μπρούσκο: Ερωτικά τρίγωνα, ομηρίες και ένας γάμος
Media

Μπρούσκο: Ερωτικά τρίγωνα, ομηρίες και ένας γάμος

Εξελίξεις αναμένονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Μπρούσκο. Άγριο ανθρωποκυνηγητό, αδερφικές κόντρες κι ένας γάμος...

Ο Σήφης [Αποστόλης Τότσικας) είναι πλέον αποφασισμένος να διώξει από την Κρήτη τον Νικηφόρο (Μάνος Γαβράς). Πιο επιθετικός από ποτέ και πάντα με συνοδεία τους μπράβους του, τον απειλεί με όπλο και τον αναγκάζει να επιβιβαστεί σε ένα καράβι με προορισμό τον Πειραιά.

Ωστόσο ο Νικηφόρος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Έτσι... κλέβει τη Λούκια (Στέλλα Κωστοπούλου). Για κακή του τύχη, ο Σήφης, ο Παύλος (Νίκος Βερλέκης) και ο Μάρκος (Αντώνης Καρυστινός) τον καταδιώκουν. Το άγριο ανθρωποκυνηγητό καταλήγει σε ανταλλαγή πυροβολισμών και τραυματισμό του απαγωγέα. Ο Νικηφόρος σύντομα θα καταλάβει ότι το κλίμα δεν τον... σηκώνει πια στην Κρήτη. Γι αυτό δεν θα αργήσει να αποχωρήσει οριστικά από τις ζωές όλων.


Η Χρυσάνθη (Κοραλία Καράντη), οργισμένη με τον Πάτροκλο (Θεοχάρης Ιωαννίδης), έχει καταφύγει στον Νεκτάριο (Στέφανος Μιχαήλ) στην Κύπρο και οι δυο τους «δένονται» όλο και πιο πολύ. Από την άλλη μεριά, ο Πάτροκλος «βουλιάζει» στον υπόκοσμο. Δανείζεται ξανά χρήματα από τον μυστηριώδη μαφιόζο, ενώ δεν κρύβει τη ζήλια του επειδή η μητέρα του δείχνει τέτοια... αδυναμία στον αδερφό του. Τελικά μπαίνει σαν μαινόμενος ταύρος στο σπίτι του Νεκτάριου για να πιέσει τη Χρυσάνθη να γυρίσει κοντά του. Με τον άθλιο τρόπο του χειροτερεύει την κατάσταση και φυσικά ούτε με τον αδερφό του καταφέρνει να συμφιλιωθεί ούτε με τη μητέρα του. Σύντομα ο Νεκτάριος ταράζεται, μόλις βλέπει την Αλεξάνδρα (Κλέλια Ανδριολάτου) με έναν άντρα τον οποίο παρουσιάζει σε όλους ως... μέλλοντα σύζυγο της.

Στο μεταξύ, το άτυπο... ερωτικό τρίγωνο Σήφη - Αλκηστης (Φιόνα Γεωργιάδη) - Αλκιβιάδη (Μανώλης Κλωνάρης) φουντώνει για τα καλά. Ο Σήφης πολιορκεί στενά την παντρεμένη κοπέλα. Εκείνη, αν και προσπαθεί να τον αποφύγει, σιγά σιγά συνειδητοποιεί ότι έχει πέσει... θύμα της γοητείας του. Σύντομα η Αλκηστη επιχειρεί να προσεγγίσει τη Μελίνα, με αποτέλεσμα να εξοργιστεί ξανά ο Αχιλλέας, που αισθάνεται μονίμως στη σκιά του πρώην της γυναίκας του.


Το φλερτ που γεννήθηκε ανάμεσα στον Μανωλιό (Ανδρέας Βουγιούκας) και την όμορφη Σκοτοέζα που δουλεύει στα αμπέλια σοβαρεύει... επικίνδυνα. Απογοητευμένος από την Κωνσταντίνο, ο νεαρός Κρητικός έχει βρει για τα καλά παρηγοριά στην αγκαλιά της κοπέλας και αποφασίζει να την παντρευτεί άμεσα, ενώ σκέφτεται σοβαρά να φύγουν μαζί για τη Σκοτία!

Στο μεταξύ, ένας μυστηριώδης άντρας (τον υποδύεται ο Νίκος Πολυδερόπουλος), που κάνει ιππασία σε ερημική περιοχή στα Χανιά, τραβά την προσοχή της Δάφνης, (Εβελίνα Παπούλια) και της Κωνσταντίνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved