«Χωρίς εσένα»: Η Μαρία παθαίνει κατάθλιψη
Media

«Χωρίς εσένα»: Η Μαρία παθαίνει κατάθλιψη

Η Νάντια αποκαλύπτει στη Μαρία πως ο Γιάννης μένει στον Μιχάλη. Ο Στάθης μαθαίνει από την Αλεξάνδρα πως ο Γιώργος δεν μπορεί να κάνει παιδιά, άρα το μωρό που περιμένει η Εύα είναι δικό του.

Ο Δημήτρης και η Μαρία είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού ο Γιάννης αρνείται να τους δει μετά το συμβάν. Ο Παύλος διστάζει να πει στην Άννα για την πρόταση που του έκαναν να δουλέψει στο εξωτερικό, βλέποντας τη να ετοιμάζει το πάρτι του γάμου τους και να είναι τόσο ευτυχισμένη.

Η Μαρία βρίσκει τον Γιάννη στο σπίτι του Μιχάλη και τον αναγκάζει με την επιμονή της να την ακούσει. Ωστόσο, αυτή η συζήτηση δεν βγάζει πουθενά. Ο Γιάννης ρίχνει όλο το φταίξιμο για ό,τι έγινε στο παρελθόν μόνο στην ίδια και τη διώχνει κακήν κακώς. Η Άννα πιστεύει πως ο Παύλος δεν πρέπει να αρνηθεί την πρόταση για το εξωτερικό, γιατί θα χάσει μια σπουδαία ευκαιρία για την καριέρα του και δεν θέλει να είναι αυτή υπεύθυνη. Η Μαρία βρίσκεται στα πρόθυρα κατάθλιψης εξαιτίας της συμπεριφοράς του Γιάννη απέναντι της.

Ο Στάθης αμφιταλαντεύεται για το αν πρέπει να πει στον Γιώργο την αλήθεια ή να παραιτηθεί από το παιδί. Η Αλεξάνδρα με τον Στάθη καλούν τον Δημήτρη και τη Μαρία σε δείπνο για να προγραμματίσουν το γάμο. Εκεί η Μαρία ανακαλύπτει ότι η Αλεξάνδρα είναι αυτή που είπε την αλήθεια στον Γιάννη για το ποιος είναι ο αληθινός του πατέρας.
Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved