Νίκος Μαστοράκης: «Γράφω βιβλίο με τίτλο «Τηλεόραση για ηλιθίους»»
Media

Νίκος Μαστοράκης: «Γράφω βιβλίο με τίτλο «Τηλεόραση για ηλιθίους»»

Για τους... κύκλους του «ΑΡΓΑ» αλλά και τι κάνει στη ζωή του σήμερα μιλάει ο Νίκος Μαστοράκης ο οποίος αποκαλύπτει πως γράφει βιβλίο με τίτλο... «Τηλεόραση για ηλιθίους»...

Το «Αργά» έχει τελειώσει για εσένα ή θα ήθελες να επέστρεφες κάποια στιγμή με εσένα ή με άλλον και πάλι στην παρουσίαση, όπως έγινε με τον Θοδωρή Αθερίδη;

Το «Αργά» δεν τελειώνει, κάνει κύκλους. Στον νέο κύκλο, πάντως, αντί για τον Θοδωρή, λέω να βάλω παρουσιαστή τον Νίκο Καρανίκα και μάλιστα θα άλλαζα τον τίτλο σε «Εν τούτω Καρανίκα». Σε δεύτερη σκέψη, γιατί να στερήσω τον Τσίπρα από τέτοιο πολύτιμο σύμβουλο στρατηγικής; Ας μείνει ο Θοδωρής, το κάνω για την Ελλάδα, ρε γαμώτο!

Αν λοιπόν τώρα δεν κάνεις τηλεόραση, τι κάνεις;

Συνεχίζω τη συνεργασία μου με τη Warner Bros, δουλεύουμε το σενάριο της ταινίας Heist. Είναι στη δεύτερη φάση του και μόλις σε αυτό το ταξίδι ολοκλήρωσα συμφωνίες που κουβεντιάζω εδώ και μήνες με τον Gianni Nunnari - παραγωγό του «Seven» και των «300». Θα κάνουμε μαζί δυο ταινίες και μια τηλεοπτική σειρά. Κι αυτά μόνο για αρχή. Σε άλλο επίπεδο, οι ταινίες μου των 70s και 80s έχουν ξαφνικά μεγάλη ζήτηση, έχω αρχίσει να τις κάνω 4Κ και high definition και κυκλοφορούν σε blu-ray, όπως το «Island of death» και το «Zero boys» που βγήκαν πρόσφατα. Α, όταν μου μένει καιρός μαγειρεύω!

Αν έγραφες όλα όσα έζησες και έμαθες στον χώρο, τι τίτλο θα έβαζες στο βιβλίο;

Θα το έλεγα «Έξι ζωές» και θα είχε έξι τόμους γιατί λιγότεροι δεν θα ήταν αρκετοί για όλες τις ιστορίες που έχω να αφηγηθώ. Όμως το βιβλίο που γράφω τώρα, έναν οδηγό για το πώς μπορεί κάποιος όχι ιδιαίτερα ευφυής ή ταλαντούχος να κάνει σωστή τηλεόραση, έχει τίτλο «Τηλεόραση για ηλιθίους».

Και αν έβαζες έναν τίτλο στα όσα αφορούν την προσωπική σου ζωή; Ποιος θα ήταν αυτός;

Δεν θα έγραφα ποτέ βιβλίο για την προσωπική μου ζωή. Τους άνδρες που το κάνουν, και μάλιστα με ονόματα, τους θεωρώ άνανδρους. Ακόμη και χωρίς ονόματα, «φωτογραφίζοντας» ανθρώπους της προσωπικής τους ζωής, είναι ευτελές και ούτε καν «ροζ», είναι κατακίτρινο!.

Άφησες λίγο πίσω τον Νίκο ο Μάστορακης για την καριέρα του;

Δεν υπήρξα καριερίστας, ήμουν μάλλον... καρατερίστας στην επαγγελματική μου ζωή. Και το μυστικό της απόλυτα ισορροπημένης ζωής είναι να απολαμβάνεις τη δουλειά σου όσο απολαμβάνεις τη ζωή σου. Δεν είχα προσήλωση σε κανενός είδους φιλοσοφία, κοιτώντας όμως πίσω βρίσκω πως κάτι ενστικτώδες λειτούργησε για να έχω περάσει καλά ακόμη και στις πολύ δύσκολες φάσεις της καριέρας μου.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved